VP_Virus-Removal_MicronSolo_1920x550.jpg

NEXT LEVEL CLEAN: De kracht van microvezel, ​​​​​​​sterker dan Corona

​​​​​​​U helpen in het behalen van het hoogste hygiëneniveau is één van onze belangrijkste doelstellingen. Met efficiënte, veilige reinigingsoplossingen en -methodes brengen we u naar de Next Level Clean.

Vileda Professional – veiligheid boven alles

Alle Vileda Professional schoonmaakproducten worden ontworpen met een focus op kwaliteit, hygiëne en veiligheid om zodoende de hygiënerisico’s in de dagelijkse schoonmaakactiviteiten zo goed mogelijk te beperken.

Als eersten lieten we een aantal van onze producten testen op coronavirus verwijdering. Want voor ons is het belangrijk te bewijzen dat onze microvezel producten in staat zijn om ongewenste micro-organismen zoals het SARS-CoV-2 virus afdoende te verwijderen.

​​​​​​​​​​​Het NEXT Level Clean assortiment omvat microvezelmoppen en -doeken die tot 99,99% coronavirus verwijderen. De onderzoeken werden uitgevoerd door een bekend Duits instituut. De doeken en moppen werden getest met het bovine coronavirus ​​​​​(komt voor​​​​ bij kalveren), en sterke gelijkenissen toont met het SARS-CoV-2.

​​​​​​​Neem contact met ons op

Single Use microvezelmoppen en -doeken

MicronSolo

MicronSolo is onze microvezel reinigingsdoek voor éénmalig gebruik. Met MicronSolo behaalt u superieure reinigingsprestaties en hoge absorptie. De doek verwijdert 99,99% van de virussen van het oppervlak in één handeling. Water voldoet. 
​​​​​​​
​​​

SafePlus_MicronRoll_305x305.png

SafePlus MicronRoll

​​​​​​​De SafePlus MicronRoll reinigingsdoeken zijn ideaal voor een hygiënisch veilige reiniging van diverse oppervlakken. Bedoeld voor éénmalig gebruik en in combinatie met het nieuwe SafePlus dispenser concept voorzien van een antibacteriële sluitingsklep. SafePlus MicronRoll verwijdert voor 99,99% virussen van het oppervlak, zonder gebruik van chemie of desinfectans. 

SmartEdit_MicroOne Premium_Pocket_blue_305x305.jpg

MicroOne Premium Mop

MicroOne Premium is Single Use mop voorzien van ultrafijne microvezels. De mop biedt een superieure reinigingsprestatie op vlakke vloeroppervlakken. Water volstaat voor het efficiënt verwijderen van vuil en micro-organismen. De mop toont een bewezen virusverwijdering van 99,99%.

Duurzame microvezeldoeken

MicronQuick

De duurzame MicronQuick microvezeldoek wordt gemaakt van revolutionaire microvezels die een optimale reiniging bieden op microscopisch niveau. De doek werd getest en beproefd op 99,86% virusverwijdering. 
 

PVAmicro_305x305.png

PVAmicro

Onze meest succesvolle microvezeldoek PVAmicro behaalt streeploze reinigingsresultaten in één handeling dankzij een unieke coating technologie. De doek werd getest en beproefd op 99,99% virusverwijdering, alleen met water. 

NanoTech_micro_305x305.png

NanoTech Micro

De NanoTech micro microvezeldoek bestaat uit eindeloze, dunne microvezels voorzeen van minuscule zilverdeeltjes. De doek biedt heeft daarmee antibacteriële eigenschappen en biedt een optimale reinigingsprestatie. De doek verwijdert voor 99,99% virussen van het oppervlak zonder toevoeging van een reinigingsproduct of desinfectans. 

MicroTuff_Plus_grey_305x305.png

MicroTuff Plus ​​​​​​​

​​​​​​​MicroTuff Plus is een gebreide microvezeldoek met superieur volume dat ideaal is voor zware reinigingswerkzaamheden, waardoor grote oppervlakken effectief kunnen worden gereinigd. Het is bewezen dat de MicroTuff Plus 99,99% van de virussen van oppervlakken verwijdert.

MicroTuff_Swift_grey_305x305.png

MicroTuff Swift

MicroTuff Swift presteert uitstekend op alle soorten oppervlakken dankzij de fijne microvezels gecombineerd met het absorberend vermogen van de doek. MicroTuff Swift werd getest en beproefd op 99,99% virusverwijdering, alleen met water. 

Reinigingsconcepten

SafePlus Concept

​​​​​​​Het unieke SafePlus dispenser concept werd ontworpen voor een veilige en hygiënische bereiding, gebruik en opslag van wegwerp microvezeldoekjes. Verwijdert aantoonbaar 99,99% van de virussen van oppervlakken.

Swep_MicroPlus_305x305.png

Swep Systeem

Swep system is het ultieme pre-prepared vlakmopsysteem dat al meer dan 40 jaar met succes door onze klanten wordt gebruikt. Swep vloerreiniging is jaar na jaar een blijvend succes en de hygiënestandaard op gebied van pre-prepared reinigen in de gezondheidszorg. 

Swep MicroPlus Mop​​​​​​​​​​​​​​

MicroPlus is een ideale allround mopoplossing voor het klamvochtig reinigen van gladde vloeroppervlakken. Verwijdert aantoonbaar 99,99% van de virussen van oppervlakken.

Waar u ook bent, wat er ook voor nodig is, u kunt vertrouwen op de kracht en kwaliteit van onze producten.
​​​​​​​
Blijf veilig, blijf gezond met Vileda Professional.

* Neem contact op met Vileda Professional voor de volledige testrapporten van elk product

Vragen?

Contact