MicronSolo pack

Voor allerbeste hygiëne, kiest u voor MicronSolo-microvezeldoekjes

MicronSolo is het nieuwste wegwerp- of Single use-microvezeldoekje van Vileda Professional. De MicronSolo is echter verre van doorsnee. De unieke microvezels in deze milieuvriendelijke schoonmaakdoekjes zorgen namelijk voor een ongeëvenaard schoonmaakresultaat en een aanzienlijke reductie van bacteriën, ziektekiemen en virussen op het schoongemaakte oppervlak. Ook alleen met gebruik van water.

De voordelen van MicronSolo-microvezeldoekjes op een rij

  • Ultradunne microvezels voor een hygiënisch schoonmaakresultaat
  • De microvezel-doekjes bevatten sterk absorberende viscosevezels
  • Wegwerp of ‘Single Use’ – geen wasproces, geen contact met schone materialen, risico op kruisbesmetting is laag
  • Verwijdert tot 99,98% van de bacteriën en ziektekiemen op het oppervlak
  • Verwijdert tot 99,99% van het coronavirus op het oppervlak
  • De doekjes hebben een herkenbare kleurprint, dus geen risico op oneigenlijk gebruik

Wegwerp-microvezeldoekjes voor extra veiligheid

U kunt de MicronSolo-ecologische schoonmaakdoekjes, afhankelijk van de toepassing, met of zonder schoonmaakmiddel gebruiken. Ook zonder schoonmaakmiddel maakt het doekje korte metten met 99,98% van de ziektekiemen of bacteriën. Wilt u kruisbesmetting helemaal uitsluiten? Gooi de doekjes dan direct na gebruik weg.

In de gezondheidszorg zijn wegwerpdoekjes de meest veilige en praktische oplossing om kruisbesmettingen te voorkomen. Met MicronSolo-microvezeldoekjes hebt u de perfecte oplossing in handen voor het hygiënisch veilig schoonmaken van risicovolle ruimtes zoals wachtkamers, operatiekamers of isolatieruimtes.

Met de MicronSolo-professionele schoonmaakdoekjes beschermt u niet alleen uw omgeving tegen virussen en bacteriën, maar u maakt er ook nog eens grondig en streeploos mee schoon. Het microvezeldoekje neemt water of vuil sneller op en verwijdert hardnekkige vlekken op alle soorten harde oppervlakken.

MicronSolo-microvezeldoekjes zijn ook verkrijgbaar op rol. De MicronSolo-rol wordt gebruikt met de MicronSolo-roldispenser aan de muur of aan de schoonmaakkar.

Gaat u voor een hygiënisch veilig eindresultaat? Kies dan voor MicronSolo. Neem contact met ons op. 

Omschrijving Kleur Formaat (cm) Art. num. doos Pak/doos Art. num. pak Stuk/pak
MicronSolo blauw 30 x 40 160069 5 160100 100
MicronSolo rood 30 x 40 160080 5 160101 100

Vragen?

Contact