Swep Duo r-MicroTech mop

Swep Duo r-MicroTech Mop van Vileda Professional — gemaakt van 30% gerecyclede vezels.

r voor verantwoord. r voor grondstoffen. r voor gerecycled.

Als wereldleider in schoonmaak-oplossingen is het onze ambitie duurzame en milieuvriendelijke schoonmaak-concepten te bieden. Concepten die bijdragen aan een gezonde leefwereld, duurzaam geproduceerd en gemarkeerd met een r. De "r" staat voor duurzaam, grondstoffen, recycling en vormt de basis van het centraal idee, een duurzaam schoonmaakassortiment. 

Duurzaam schoonmaken, hygiënische reinigingsresultaten – De voordelen van Swep Duo r-MicroTech

De Swep r-MicroTech Mop is de eerste dubbelzijdige mop van Vileda Professional die gerecycled materiaal bevat. De mop bestaat voor 30% uit gerecyclede vezels en biedt dezelfde hygiënische schoonmaakprestaties op alle harde vloeren als de mop vervaardigd uit primaire vezels. r-MicroTech Duo is 100% Swep schoonmaakprestaties, maar op een nog duurzamer niveau. 

 • Microvezel reinigingskracht
 • Tot 99,99% bovine coronavirus verwijdering op een vinyl oppervlak, getest door een onafhankelijk laboratorium
 • Bewezen ergonomie, extern gecertificeerd
 • Levensduur tot 900 wasbeurten
 • Pre-prepared microvezelmethode. Minder verbruik van water en reinigingsproduct
 • Duurzaam, gecertificeerd met het Nordic Swan Ecolabel
 • Dubbelzijdige mop voor meer m² reinigen in minder tijd

Ontdek ook de Swep r-MicroTech Single variant. 

Duurzame schoonmaakconcepten van Vileda Professional.

r-MicroTech Duo is de duurzame toevoeging aan het Swep mopassortiment. Zonder afbreuk te doen op de kwaliteit en reinigingsprestatie biedt Vileda Professional nu ook een mop dat gedeeltelijk uit hergebruikte materialen bestaat.

 • Leider: Voor de productie van een Swep r-MicroTech Mop 50cm hergebruiken we 3,5 PET-flessen van 0,5 l. zonder in te leveren op reinigingsprestatie en levensduur. De premium pre-prepared microvezelmethode laat toe hygiënisch te reinigen met minder water- en chemieverbruik.
 • Prestatie: De Swep Duo r-MicroTech Mop is gemaakt van 30% gerecycled post-consumer polyester. Het gebruik van premium microvezels leiden tot hygiënische reinigingsresultaten. Het gerecyclede materiaal doet hier geen afbreuk op. Ook zonder gebruik van reinigingsproduct behaalt u een superieur reinigingsresultaat met een verwijdering tot 99,99% virus- en bacterieverwijdering.
 • Ergonomie: De r-MicroTech moppen zijn licht en comfortabel in gebruik. De ergonomische aspecten werden door een extern instituut getest en goedgekeurd.
 • Erkenning: De Swep r-MicroTech mop staat voor superieure reiniging, bewezen ergonomie, hoge duurzaamheid en gecertificeerd Nordic Swan ecolabel.

Andere duurzame productoplossingen van Vileda Professional ontdekken? Het “Love it Clean” label is een goede indicatie van onze duurzame producten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kies voor Swep Duo r-MicroTech mop of de enkelzijdige versie Single r-MicroTech mop.

Omschrijving Formaat (cm) Art. num. doos Pak/doos Art. num. pak Stuk/pak
Swep Duo r-MicroTech Mop (CC) 50 169375 25 169376 1

Vragen?

Contact