Swep Single r-MicroTech mop

De eerste mop van Vileda Professional met gerecyclede materialen

r voor verantwoord. r voor grondstoffen. r voor gerecycled.

Als wereldleider in schoonmaakoplossingen willen wij meer bieden dan alleen producten die locaties en oppervlakken hygiënisch schoon houden. Ze moeten ook bijdragen aan een gezonde planeet. Daarom hebben wij een geheel nieuwe serie producten gecreëerd. Ze zijn allemaal duurzaam vervaardigd en gemarkeerd met een "r".

Voordelen van onze Swep Single r-MicroTech Mop, tot 30% vervaardigd uit gerecyclede materialen.

De reinigingsmop is gemaakt tot 30% uit gerecycled polyester (post-consumer). De mop levert dezelfde superieure prestaties op elke harde vloer en is net zo duurzaam als het product op basis van primaire vezels. Breng uw hygiëne naar een duurzamer niveau met de Swep Single r-MicroTech mop:

  • Leider: Swep r-MicroTech moppen 50cm hergebruiken 3,5 PET-flessen (0,5ltr) per mop zonder in te leveren op reinigingsprestaties en duurzaamheid. De moppen kunnen tot 900 wasbeurten mee, intern laboratorisch getest met een chemisch-thermisch ontsmettingsmiddel op 60°C. Daarnaast worden de moppen gebruikt volgens de pre-prepared methode waarmee het verbruik van water, reinigingsproduct en energie aanzienlijk daalt. 
  • Prestatie: Microvezel reinigingsprestaties leiden tot de beste hygiënische reinigingsresultaten en tot 99,99% verwijdering van bovine coronavirussen, getest door een onafhankelijk laboratorium, op een vinyl oppervlak. Deze toonaangevende reinigingsefficiëntie blijft behouden, ook zonder gebruik van schoonmaakproducten.
  • Ergonomie: Een onafhankelijk onderzoek door een ergonomisch instituut heeft het ergonomische gebruik bij het moppen van vloeren gemeten en gevalideerd.
  • Erkenning: Bekroond met het Nordic Swan Ecolabel, een label dat wordt toegekend aan microvezel schoonmaakmaterialen met een hoog milieuprofiel. 

De Swep Single r-MicroTech Mop gemaakt voor 30% uit gerecycled materiaal - voor duurzaam schoonmaken en hygiënische resultaten.

Onze Swep Single en Duo r-MicroTech moppen staan voor de hoogste efficiëntie in microvezelreiniging, een superieure ergonomie en een ongeëvenaarde levensduur. De moppen zijn bekroond met het Nordic Swan Ecolabel. Dit ecolabel benadrukt dat de mop veilig is voor de gebruikers en voor het milieu. Leer meer over het Nordic Swan label en de Vileda Professional producten die met dit label bekroond werden. 

Houd ons "Love It Clean" label in de gaten! Dit label markeert al onze duurzame producten en geeft aan dat deze producten voldoen aan de duurzame eisen van Vileda Professional zoals gerecyclede materialen, duurzaam in gebruik en lange levensduur.

Neem contact met ons op voor verdere ondersteuning en vragen over het nieuwe duurzame r. assortiment. Bekijk ook de Duo r-MicroTech mop variant!

Omschrijving Formaat (cm) Art. num. doos Pak/doos Art. num. pak Stuk/pak
Swep Single r-MicroTech Mop (CC) 50 169361 30 169362 1

Vragen?

Contact