MicroClean Plus

Non-woven microvezeldoek voorzien van microporiën

De MicroClean Plus is een dunne non-woven microvezeldoek met microporiën aan beide kanten voor een optimale reiniging en opname van vuil en stofdeeltjes.

De MicroClean Plus reinigingsdoek is gemaakt van ultradunne microvezels. Met een nieuwe, gepatenteerde technologie ontwikkelde Vileda Professional een milieuvriendelijke splitsingstechnologie waarmee microvezels geproduceerd kunnen worden van gemiddeld 0,075 decitex, 50% dunner dan de gangbare non-woven microvezel. Belangrijkste voordelen zijn een merkbaar langere levensduur, een verbeterd reinigingsvermogen en een hogere absorptie.

De MicroClean Plus is bedoeld voor de sop-, spraymethode of voor droog gebruik. Dankzij de microporiën structuur is de MicroClean Plus de ideale doek voor de reiniging en stofverwijdering van delicate oppervlakken zoals bijvoorbeeld computerschermen, toetsenborden en overig kantoorapparatuur. De doek is in 5 kleuren leverbaar en reinigt in de meeste gevallen uitstekend klamvochtig zonder reinigingsproduct. De grijze versie wordt gebruikt voor het onderhoud van kantoorapparatuur.

Vragen?

Contact