Beproefde productkwaliteit

Kies Vileda Professional

Wij ontwikkelen en fabriceren zelf het grootste gedeelte van ons Vileda Professional materiaal. Daardoor kunnen wij de hoogste kwaliteitsnormen hanteren: wereldwijd beschikken onze productievestigingen over de ISO 9001- en ISO 14001-certificaten. Elk Vileda Professional product is bijgevolg van een consistent hoge kwaliteit en beperkt de risico’s voor uw dagelijkse activiteiten.

Producten die beter presteren dan de norm

In innoveren zijn wij koplopers en speciaal is voor ons de norm. Eenvoudige en goedkope bulkproducten volstaan voor ons niet en voor onze klanten al evenmin. Alles wat wij leveren is nauwgezet afgestemd op wat u nodig hebt en vraagt.
De meeste van onze producten kregen ook een label van onafhankelijke testinstituten. Wij bieden alleen geteste kwaliteit met beproefde duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Zoveel meer dan kwaliteitsproducten

Elke oplossing van Vileda Professional biedt u zoveel meer dan een product. Producten worden na verloop van tijd vervangen door andere, maar onze ervaring en deskundigheid met schoonmaken zijn niet zo gemakkelijk opzij te schuiven. Daarom vertrouwt ons uitgebreide en tevreden klantenbestand op onze:
  • Uitmuntende innovatie
  • Expertise in schoonmaakoplossingen
  • Productprestaties
  • Uiterst lage gebruikskosten

Hoge waarde, lage kosten

Onze Vileda Professional kwaliteit rendeert, in hogere productiviteit, veel gebruiksgemak en een hygiënisch onberispelijk resultaat. Hierdoor wint u tijd en bespaart u.

Bovendien zijn al onze producten sterk op duurzaamheid gericht. Wij willen dat ze langer meegaan dan andere, vergelijkbare oplossingen. U hoeft minder producten af te schrijven en uw totale investeringen dalen, terwijl uw impact op het milieu minimaal blijft.

Slimmer werken, niet harder

Veel ergonomischer dan het vereiste minimum

Uren na elkaar schoonmaken vraagt een zware tol van het lichaam. Wij willen mensen slimmer laten werken, niet harder. Daarom zit ergonomie al vanaf de start in onze R&D-inspanningen. Al ons gereedschap is gemakkelijk in te stellen en aan te passen aan de behoeften van elke schoonmaakster of schoonmaker. Denk aan stelen en houders met bekroond ergonomisch ontwerp, minimaal gewicht en lage frictie om het risico op spier- en gewrichtsklachten door herhaaldelijke overbelasting (RSI) te verminderen. Bovendien geven wij talrijke opleidingen ergonomische producthantering voor een comfortabele schoonmaakpraktijk met weinig belasting.