Schoonmaakoplossing voor de retailsector van Vileda Professional

Hygiëne en klantenvertrouwen op een hoger niveau brengen

Klanten besteden veel aandacht aan etalages en andere voor hen toegankelijke plekken. Denk aan de uitspraak “retail is detail”. Daarom is hygiëne zo belangrijk: één vuile plek straalt negatief af op de hele winkel en op het merk. Alles moet er de hele tijd onberispelijk schoon uitzien. De kwaliteit van het schoonmaken bepaalt de aantrekkelijkheid van je winkel:

  • 96% van het winkelpubliek zegt het uitzicht van de winkel zeer of enigszins belangrijk te vinden
  • 52% van de klanten heeft al eens winkels vermeden omdat ze er langs buiten “vuil” uitzagen
  • Meer dan 80% van de klanten ging na een eerste bezoek niet terug, waarbij 32% “vuil” als belangrijkste reden vermeldde

Bovendien bepalen gezondheids- en veiligheidsvoorschriften dat alle vloeren en oppervlakken in winkels, supermarkten en shoppingcenters schoon moeten zijn om ongevallen door gladde vloeren en gemorste vloeistoffen te vermijden.

Onze schoonmaakoplossingen voor de retailsector helpen u om in uw winkels optimale schoonmaakresultaten te boeken. Ze zijn ontwikkeld voor talrijke toepassingen, zoals het schoonmaken van:

  • Supermarkten
  • Shoppingcenters
  • Winkelstraten
  • Andere winkelformules

Verhoog de productiviteit

Schoonmaakbedrijven in de retailsector moeten snel en discreet werken om winkelpersoneel en klanten niet te storen tijdens openingsuren. Hun materiaal moet dus eenvoudig en snel te gebruiken zijn.

Oplossingen van Vileda Professional voor winkels en supermarkten maken schoonmaken veiliger, met minder risico’s voor klanten, personeel en goederen, terwijl de kosten dalen. Schoonmaken gaat immers ook sneller, waardoor uw personeel productiever werkt en u minder schoonmaakproducten nodig hebt.

Ontdek hoe onze producten u exact bieden wat u nodig hebt. Neem contact op, wij geven u graag advies.

Kies de ruimte

Winkels veiliger schoonmaken biedt talrijke voordelen

Gemoedsrust voor uw personeel

Als u voor gebruiksvriendelijke oplossingen en ergonomische producten kiest, wint u op alle fronten: uw personeel werkt efficiënter met het beste gereedschap en is minder afwezig door gezondheidsproblemen:

  • Onderzoek in de EU raamt de arbeidsverzuimgraad op >12% bij schoonmakers, die gemiddeld 25 dagen afwezig blijven
  • De oorzaken van het arbeidsverzuim zijn vaak astma en dermatitis door het gebruik van chemicaliën en onvoldoende verluchting
  • 40% wordt veroorzaakt door aandoeningen van spieren en gewrichten, die te vermijden zijn met meer ergonomische oplossingen voor het schoonmaken van winkels

Verwijder bacteriën

Ons aanbod omvat microvezelmoppen en doeken die tot 99,9% van de bacteriën verwijderen. Zij verwijderen ook aanzienlijk meer stof en vuil van oppervlakken dan traditionele schoonmaakproducten en -systemen.

Bovendien blijven er met microvezels geen kleverige chemische resten achter op moeilijk te bereiken plekken, zoals achter rekken of onder meubels, waarop micro-organismen zich kunnen ontwikkelen.

Voorkom valpartijen

Een droge vloer is heel belangrijk: struikelen en uitglijden veroorzaken nog steeds 60% van de ernstige verwondingen in winkels. Geen enkel ander risico veroorzaakt meer ongevallen; De materialen van onze schoonmaakproducten voor winkels en onze aanbevolen methodes laten een bijna droge vloer achter.

Vragen?

Contact