Partners

U bent een klant of wordt dat misschien. Wij zijn leverancier. Dat is de formele relatie. Maar niet de relatie waar het om draait. Dat is partnerschap. Want partners zijn geïnteresseerd in elkaar, partners verdiepen zich in elkaar en partners gaan voor een duurzame relatie gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Ons doel is samen oplossingen te vinden waar u het beste mee geholpen bent. Oplossingen die voor u werken en voor u het meeste rendement opleveren. Materieel en immaterieel.

Als we daar in slagen dan volgt de rest vanzelf.

Neem contact met ons op

Hoe kunnen wij helpen

U en wij zijn deskundigen in professioneel schoonmaken. Ieder met onze eigen kennis en kunde. Als we dat delen worden we er allebei beter van. Het is leerzaam, het is leuk en het levert iets op. Dat kan van alles zijn. Zoals rendement, kennis, efficiency, besparingen, werkplezier, professioneel imago of een beter schoonmaakresultaat.

Luisteren en kijken

Om te beginnen gaan we luisteren. Luisteren naar uw aanpak, luisteren naar uw vraagstukken en luisteren naar uw mogelijkheden. Ook kijken we graag. En soms werken we zelfs even mee. Om te ervaren en te leren hoe de schoonmaak aanpak op uw locatie is, waar de mogelijkheden en onmogelijkheden liggen. Alleen dan leren we u goed kennen en kunnen we partnerschap invulling geven.

Analyseren & proberen

Hebben we elkaar en uw locatie leren kennen, dan analyseren we de informatie en beoordelen we wat voor u de beste oplossing zou kunnen zijn. Dat leggen we dan aan u voor en bespreken we samen. Inclusief de financiën. Wilt u de samen met u gekozen oplossing op uw locatie testen dan gaan we dat organiseren en begeleiden. Want een oplossing is voor ons pas goed als u er volledig achter staat.

​​Implementeren & instrueren

Heeft u gekozen dan helpen wij u met de implementatie. Hoeveel heeft u nodig, wanneer wilt u het hebben en wat moet er gebeuren om de door u gekozen oplossing soepel in te voeren. We bespreken wat u nodig heeft aan ondersteuning. Zoals het geven van een training op locatie of online. Instructiekaarten voor het geselecteerde schoonmaaksysteem, instructiekaarten voor het juiste gebruik van de producten en instructiefilms.​​​​​

Opstart & nazorg

En dan komt de dag dat u van start gaat. Ook dan zijn wij van de partij en helpen waar nodig en mogelijk om een vlekkeloze start te kunnen waarborgen. Voor u en voor ons. Want een oplossing werkt alleen optimaal als we elkaar ondersteunen.

Tijdens de opstart en daarna.

Wilt u meer weten over Vileda Professional. Wij staan u graag te woord! Neem contact met ons op!