Samenwerking die u van goed naar geweldig brengt

Natuurlijk zijn onze producten en systemen gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken. Maar we kunnen u nog betere resultaten beloven door samen te werken om uw behoeften te analyseren en oplossingen voor te stellen die het beste bij uw behoeften passen.

U bent de expert in het schoonmaken van uw site, maar als u een maximale ROI van uw reinigingsapparatuur wilt, delen we graag onze ervaringen. Ons doel is dat u de maximale prestaties haalt uit apparatuur en personeel.

1 Luisteren. Stap 1 is om alle benodigde informatie over de schoonmaaktaken en de contract- / toewijzingsvoorwaarden te verzamelen.

2 Analyse / suggesties. Na analyse van alle verzamelde gegevens, doen we een voorstel dat optimaal is met betrekking tot zowel het investeringsniveau als de verwachte financiële resultaten.

3 Training. Op basis van de voorgestelde oplossing, werken we een trainingspakket uit dat uw medewerkers helpt om theorie te vertalen in de praktijk.

4 Implementatie. Het uur van de waarheid! Nu controleren we of de producten op de juiste manier worden gebruikt en dat er effectief en kostenefficiënt worden gereinigd.

5 Ondersteuning. Ongeacht welke ondersteuning u tijdens de contractperiode nodig heeft, wij zijn er om u te helpen! Om effectiever te zijn, uw totale schoonmaakkosten te verlagen of uw kansen om nieuwe contracten af te sluiten te vergroten.