Hygiënisch schoonmaken van schoolgebouwen met Vileda Professional

Intensief gebruikte lokalen vragen nog meer zorg

Schone onderwijsfaciliteiten zijn van het grootste belang voor het welzijn van kinderen, studenten en personeel. Publiek toegankelijke ruimten worden vaak intensief gebruikt. Als scholen en universiteiten niet correct worden onderhouden, kunnen ze snel een broedplaats voor ziektes en infecties worden. Dit is nog sterker het geval in sporthallen, vrijetijdscentra en andere lokalen waarin mensen zich omkleden. Door het beperkte schoonmaakbudget van gemeenten en lokale overheden is het belangrijk om gebouwen schoon en veilig te houden tegen lage totale kosten.

Oplossingen van Vileda Professional stellen u in staat om met lagere totale gebruikskosten toch uiterst hygiënische resultaten te boeken voor het schoonmaken van:

 • Scholen en hogescholen
 • Kleuterscholen
 • Universiteiten
 • Faciliteiten van lokale overheden
 • Vrijetijdsvoorzieningen

Gezondheid en veiligheid, ook en vooral voor uw onderhoudspersoneel

De laatste tijd is er meer aandacht voor de gezondheidsrisico’s in een onderwijsomgeving, bijvoorbeeld op astma of virale en bacteriële besmetting. Onze kant-en-klare schoonmaakoplossingen zijn ontwikkeld om deze gevaren in te perken. Wij bieden u oplossingen om u te helpen besmetting onder controle te houden en dus de algemene gezondheid en het welzijn te bevorderen van kinderen, studenten, leraars, docenten en uw schoonmaakpersoneel. Bovendien is er bij de ontwikkeling van al onze gereedschappen ook veel aandacht voor ergonomie, onder andere om belasting van de rug te voorkomen.

Neem met ons contact op en zeg ons wat u specifiek nodig hebt.

Kostenbewust schoonmaken zonder afbreuk te doen aan de hygiëne

Lagere schoonmaakkosten met kant-en-klare microvezeloplossingen

Vileda Professional biedt kant-en-klare microvezelsystemen voor hygiënische reiniging in de onderwijssector. Onze microvezelproducten bieden u niet alleen een grotere hygiëne en een zichtbaar schonere omgeving, maar ook:

 • Lager waterverbruik voor lagere kosten en beperkt grondstoffenverbruik
 • Geringere inzet van chemicaliën: er zijn vermoedens dat schoonmaakmiddelen astma en ademhalingsziekten in het algemeen kunnen uitlokken of verergeren.
 • Bekende bacteriën, vuil en stof worden voor 99,9% verwijderd.
 • Kruisbesmetting tussen lokalen wordt vermeden.
 • Droge vloeren: onze kant-en-klare microvezelmoppen laten geen vocht achter waarin micro-organismen zich kunnen ontwikkelen. Bovendien voorkomen sneller drogende vloeren ongevallen door uitglijden.
 • Betere ergonomie en gebruiksgemak: zware emmers ronddragen hoeft niet langer. Door de lagere wrijving en de eenvoudig te hanteren gereedschappen ligt het risico op overbelasting van spieren en gewrichten veel lager.

Bovendien zijn producten van Vileda Professional zeer duurzaam en gaan ze langer mee. U beslist: nu minder geld uitgeven aan goedkopere producten of uw kosten op lange termijn verlagen door te investeren in duurzame, professionele schoonmaakoplossingen voor het onderwijs.

Vragen?

Contact