Samen innoveren

Toonaangevend blijven met Vileda Professional

Samen met onze klanten en onderzoekspartners ontwikkelen wij technologieën, producten, oplossingen en diensten die in onze sector toonaangevend zijn, omdat wij niet naast hen, maar samen met hen aan de toekomst willen bouwen.
Innoveren voor professionals” is ons richtsnoer bij dit proces: wij willen op gelijke voet staan met onze klanten en hun mening zorgvuldig overwegen.

Bij elke nieuwe ontwikkeling proberen wij hun verwachtingen te overtreffen en onze beperkingen te overschrijden. Wij willen immers niet meedrijven met de stroming, maar de richting aangeven. Dit idee staat bij ons altijd centraal, zowel in het eenvoudigste materiaal als in onze visie op de toekomst van schoonmaken.

Geniet het hoogste kwaliteitsniveau

Elke dag opnieuw leveren wij bijdragen tot meer comfort op kantoor, snellere genezing van patiënten in ziekenhuizen, meer welbehagen van hotelgasten en de veilige productie van farmaceutische producten.

Dit is alleen te bereiken met uitzonderlijke kwaliteit: geavanceerde R&D, selectie van de beste materialen, duurzame productiemethodes en uitgebreide tests van al onze schoonmaakoplossingen.

Deze kwaliteit straalt niet alleen af op ons merk, maar ook op alle bedrijven die onze producten gebruiken: een beroep doen op Vileda Professional is niet alleen slim, maar ook voordelig.

Vertrouw op onze bedrijfsethiek

  • Wij zijn leiders, geen volgers – wij geloven in het creëren van een klimaat van constante ontwikkeling en verbetering van producten, processen, systemen en menselijke relaties
  • Wij ontwikkelen liever complete oplossingen dan aparte producten, omdat dit meer gebruiksgemak en kostenbesparingen oplevert
  • Ons aanbod is erop gericht om te voorzien in de huidige én toekomstige behoeften van onze klanten: wij zijn slechts tevreden als u dat ook bent 
  • Wij willen de koplopers blijven: elk jaar investeren wij aanzienlijke bedragen in de ontwikkeling van concepten en oplossingen die onze positie in de sector versterken
  • Wij blijven bijleren: wij netwerken en houden steeds contact met zowel aanverwante als
    afgelegen kennisdomeinen om nieuwe ideeën op te doen voor innovatieve
    schoonmaakoplossingen