Picture's description

Vloerreiniging

Locaties verschillen in grootte, vloerafwerking, vuilaanbod, intensiteit van gebruik, hygiëne en veiligheidseisen. Eén systeem voor het reinigen van vloeren is niet toereiken. Daarom biedt Vileda Professional verschillende oplossingen. 
Van het premium Swep pre-prepared mopsysteem tot een zeer compact UltraSpeed Pro "spoel & pers" systeem.
Kies het mopsysteem dat het beste voldoet aan de situatie en bereik een beter resultaat. Dat is ergnomisch verantwoord en geeft lagere gebruikskosten. 

Filteren op
Method :
Sqm per day :
Mop style :

UltraFlex Duo systeem

Aantrekkelijk geprijsd biedt UltraFlex Duo een oplossing voor hygiënisch veilige reinigingsresultaten voor iedereen binnen de zorg.

Lees meer

Swep Class

Het Swep systeem is de gouden standaard in pre-prepared reinigen. Geavanceerde microvezeltechnologie voor uitmuntende schoonmaakprestaties op alle type harde vloeren.

Lees meer

UltraSpeed Pro Systeem

UltraSpeed Pro – het snelle, efficiënte , eenvoudige emmer- en pers vlakmop systeem.

Lees meer

UltraSpeed Mini Systeem

Speciaal ontworpen voor de reiniging van kleine ruimtes, levert de UltraSpeed Mini alle ergonomische, prestatie en hygiënische voordelen van het grotere UltraSpeed Pro systeem in een kleiner, compact systeem.

Lees meer

ClickSpeed Systeem

ClickSpeed is een kosteneffeciënt pre-prepared vlakmopsysteem met een uniek en eenvoudig te gebruiken mopframe. Laat de mop eenvoudig op de vloer vallen, laat het frame erin glijden en sluit de magneetsluiting met een simpele click.

Lees meer

CombiSpeed Pro Systeem

CombiSpeed Pro is een professioneel vlakmop system: lichtgewicht, duurzaam en compatibel met een breed scala van pocket- en lipmoppen.

Lees meer

Express Pro V Systeem

Express Pro is het pre-prepared vlakmopsysteem van Vileda professional uitgerust met een Velcro klittenband bevestiging.

Lees meer

Spray Pro Systeem

SprayPro Inox is het meest compacte, professionele vloerreinigingsysteem voor het reinigen van alle soorten harde vloeren

Lees meer

UltraSpin Mini Systeem

Ergonomie en flexibiliteit maken UltraSpin Mini de perfecte professionele oplossing voor kleine ruimtes.

Lees meer

Dweilen

Vileda Professional dweilen hebben een lange levensduur en hoge kwaliteit.

Lees meer

Stofwissen

Het stofwissen-assortiment bestaat uit wegwerp-en wasbare oplossingen voor het snel verwijderen van stof en vuil als onderdeel van het dagelijkse onderhoud of de voorbereidende reiniging.

Lees meer

Vragen?

Contact