Kantoren schoonmaken met Vileda Professional

Een schone werkomgeving voor uw succes

Een schone werkomgeving is ook gezond. Maar hygiënische kantoren leveren tegenwoordig nog veel meer voordelen op, zoals een hogere productiviteit, meer veiligheid en een positieve werksfeer. De essentie hiervan is dat gezonde werknemers die zich goed voelen cruciaal zijn voor het succes van een bedrijf. En dus ook dat een grotere doeltreffendheid en efficiëntie van uw schoonmaakpersoon bepalend is voor uw succes.

Wij werken nauw samen met u en uw team om een aanpak op maat te ontwikkelen voor het schoonmaken van uw kantoren, ongeacht de grootte of kenmerken ervan. Daarbij bieden wij u alles wat u nodig hebt voor een gezonde werkomgeving.

Neem met ons contact op voor een aanbod op maat, afgestemd op de behoeften van uw bedrijf.

Professionele producten voor het schoonmaken van kantoren met beste resultaten-kostenverhouding

Ondanks belangrijke technologische doorbraken op kantoor blijft schoonmaken van deze ruimten een veeleisende opdracht. Dit is onder andere toe te schrijven aan deze twee trends:

1. In de kantoren van nu worden veel nieuwe materialen gebruiken, met glanzende en delicate oppervlakken.

2. Overdag schoonmaken maakt nu deel van de dagelijkse kantoorprocessen.

Tegelijk wordt de lat ook steeds hoger gelegd inzake doeltreffendheid, kosten per vierkante meter, gebruiksgemak en personeelsopleiding. U dient hierin steeds meer tijd te stoppen en dat betekent hogere kosten.

Wij bieden u de meest efficiënte en ergonomische materialen voor uw toepassingen. En door dit te combineren met uitgebreide opleiding garanderen wij u de allerlaagste gebruikskosten.

Doe meer met Vileda Professional

Verlaag de schoonmaakkosten in tijden van snelle personeelswissel

Kantoren overdag schoonmaken stelt hoge eisen aan zowel het materiaal als het schoonmaakpersoneel. Het komt eropaan optimale schoonmaakresultaten te boeken zonder het kantoorwerk te verstoren. Dat vraagt een doorgedreven opleiding van uw personeel. Maar door de steeds wisselende samenstelling van de schoonmaakploegen stijgen de opleidingskosten en dalen de productiviteit en efficiëntie. De oplossing? Uw opleidingsbehoeften verminderen - en dus ook uw totale schoonmaakkosten - door eenvoudig te gebruiken schoonmaakmaterialen te kopen.

Vileda Professional biedt u gebruiksvriendelijke schoonmaakoplossingen voor kantoren om taken zoals deze efficiënter te maken:

  • Overdag kantoorgebouwen schoonmaken
  • Bureaus en balies schoonmaken
  • Kantoormeubilair schoonmaken
  • Delicate oppervlakken schoonmaken
  • Glanzende oppervlakken schoonmaken

Beantwoord de uitdagingen van nieuwe materialen

Nieuwe materialen leggen uw personeel nieuwe eisen op: in de kantoorinrichting heerst een sterke trend naar hoogglanzende oppervlakken en glanzende vloeren. Dit vereist specifieke oplossingen die traditionele schoonmaakmethodes niet kunnen bieden.

  • Grote oppervlakken reinigen met een doek vraagt veel tijd
  • Vette vegen en vingerafdrukken van gebruikers zijn moeilijk om te verwijderen
  • Door de hoogglanzende afwerking vallen vegen en vuil veel sneller op

Wij bieden u alles wat u nodig hebt om ook de meest veeleisende oppervlakken snel, efficiënt en veilig schoon te maken. Denk aan glazen scheidingswanden, roestvrij staal, spiegels, tafels, whiteboards en veel andere oppervlakken in een modern kantoor.

Vragen?

Contact