Schoonmaken van het openbaar vervoer met Vileda Professional

Professionele schoonmaakoplossingen voor trams, bussen, treinen en vliegtuigen

Onze dagelijkse vervoermiddelen schoonmaken is een van de zwaarste taken. Dit geldt zowel voor het personeel als voor het gebruikte materiaal. Zo moet de reiniging snel klaar zijn om vertraging te vermijden, aangezien treinen en bussen vaker aan een perron of halte worden schoongemaakt dan in een aparte zone in trein- of busstation. Het personeel moet ook in krappe ruimten werken en toch alles grondig schoonmaken.

Wat het nog moeilijker maakt, is dat in de nauwe ruimte van een trein, tram, metro of bus veel verschillende materialen aanwezig zijn, die elk een aparte behandeling vereisen. Tel daar nog de wisselende weersomstandigheden bij op: mooi en droog zomerweer vraagt veel minder werk om alles schoon te krijgen dan sneeuw en modder in de winter. Ook dat maakt de taak zwaar.

Door al deze omstandigheden zijn alleen de meest efficiënte en ergonomische schoonmaakmaterialen geschikt voor deze sector.

Vileda Professional levert u de materialen, concepten en opleidingen voor uw specifieke schoonmaakbehoeften in het personenvervoer. Neem met ons contact op om samen de ideale oplossing voor u te ontwikkelen.

Vragen?

Contact