De praktische en tijdbesparende schoonmaakkar

Er komen dagelijks veel mensen in openbare ruimtes zoals kantoorgebouwen, hotels of ziekenhuizen. Professioneel schoonmaken om een goede hygiëne te garanderen, is dan essentieel en zelfs verplicht. Met een schoonmaakkar van Vileda Professional kunt u grote oppervlakken voortaan eenvoudiger en effectiever schoonmaken.

Een schoonmaakkar of reinigingswagen draagt als het ware uw schoonmaaksysteem en hulpmaterialen. Elke Vileda-schoonmaakwagen is ontworpen met het oog op ergonomie, functionaliteit en prestatie, zodat uw schoonmaakmedewerkers hun taken naar tevredenheid kunnen uitvoeren.

Een schoonmaaktrolley die jaren meegaat

Gebruiksvriendelijk schoonmaakmateriaal en een hoogwaardige schoonmaaktrolley zijn samen de sleutel tot een succesvolle schoonmaakbeurt. Een schoonmaakkar is nog het best te vergelijken met een handige gereedschapskoffer. De materiaalwagens van Vileda Professional bieden u precies de juiste bergruimte voor al uw schoonmaakproducten en -materiaal.

  • Vloermop systemen
  • Emmers en opslagboxen
  • Vloertrekkers
  • Borstels
  • Schoonmaak hulpmaterialen
  • Schoonmaakmiddelen

Duurzaam, gebruiksvriendelijk en klaar voor de meestvoorkomende onderhoudstaken. Dat zijn onze poetskarren in een notendop. Bij Vileda testen we onze producten namelijk intensief uit. Zo kunnen we u garanderen dat ze jaren meegaan. Wilt u ook tijd en geld besparen? Kies dan voor een professionele schoonmaakkar.

U kunt een Vileda-schoonmaakwagen met alle mopsystemen, emmers en opslagboxen van Vileda Professional combineren. Dankzij het slimme ontwerp kunt u de materiaalwagen volledig naar uw wensen inrichten. 

Schoonmaaktrolley van Vileda Professional

Onze schoonmaaktrolleys zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik en gemaakt zijn van duurzame kunststof en metalen elementen. U kunt bovendien kiezen uit verschillende uitvoeringen en formaten. Met de handige accessoires kunt u ze naar wens uitrusten.

Wat en waar u ook wilt schoonmaken: voor elke taak is er een Vileda-schoonmaakkar:

  • Schoonmaaktrolleys voor de schoonmaaksector
  • Materiaalwagens voor ziekenhuizen
  • Onderhoudskarren en linnenwagens
  • Accessoires voor poetskarren

Werk sneller en efficiënter met een handige poetskar die nauwelijks plaats inneemt, schoonmaakproducten georganiseerd houdt en uw bedrijf een professioneel imago geeft. Is duurzaamheid voor u een prioriteit? Binnen onze duurzame productlijn vindt u ook gerecyclede emmers en mopboxen.

Stel uw eigen schoonmaakkar samen

Het grootste voordeel van onze schoonmaakkarren? U kunt ze geheel naar uw wensen samenstellen. Of u nu op zoek bent naar meer of minder opbergruimte, ruimte voor twee emmers of extra plaats voor schoonmaakmiddelen… Aan u de keuze. Ontdek zelf hoe flexibel de Origo 2 is. Configureer deze handige materiaalwagen volledig naar uw wensen.

→ Kies uw ideale schoonmaakkar

Vragen?

Contact