Vileda Professional

Vileda Professional biedt vernieuwende schoonmaakoplossingen voor professionele gebruikers voor verschillende doelgroepen zoals gezondheidszorg, gebouwenreiniging, HoReCa en cleanroom reiniging.

Met ruim 60 jaar ervaring in de professionele schoonmaakbranche kennen we de behoeften van de professionele gebruiker en bieden wij professionele, kosteneffectieve en resultaatgerichte schoonmaakoplossingen die u helpen bij het bereiken van uw doelstellingen. Innoveren, luisteren en leren staan daarbij hoog in het vaandel.

Met eigen verkoopkantoren in Europa, Noord-Amerika, Azië en een breed netwerk van vertegenwoordigers is Vileda Professional wereldwijd actief.

Innoveren door luisteren en leren

Uw kennis en behoefte is onze leidraad

Vileda Professional denkt vandaag met u mee om uw resultaten te bereiken, maar kijkt ook naar de toekomst. Voortdurend zijn wij bezig met de ontwikkeling van vernieuwende schoonmaakconcepten die passen bij uw actuele en ook toekomstige behoeften.
Daarom bieden wij u doordachte en professionele reinigingsconcepten, -methodes en -processen voor al uw schoonmaakactiviteiten, die eenvoudig zijn aan te passen aan uw behoeften van morgen.

Blijven verbeteren

Een bedrijf dat op zijn lauweren rust raakt achterop. Wij zitten nooit stil. Elk jaar investeert Vileda Professional in de ontwikkeling van nieuwe concepten en in de optimalisatie van bestaande concepten. En dat doen we niet alleen. Aan de basis ligt intensief contact met de eindgebruikers en de markt. Hoe meer we weten, hoe concreter er aan innovatieve oplossingen gewerkt kunnen worden want de beste ideeën ontstaan op de werkvloer. Vileda Professional heeft haar eigen Research & Development afdeling. Als onderdeel van de wereldwijde Freudenberg groep profiteren we daarbij ook van de kennis en kunde binnen de groep.

Onze kennis in uw voordeel

De vrucht der ervaring rijpt niet aan jonge takken. Met meer dan 60 jaar ervaring kennen we de
professionele schoonmaakmarkt door en door en ontwikkelen we schoonmaakoplossingen die antwoord bieden aan de actuele wensen en eisen van de branche. Onze kennis en deskundigheid in het kort.
  • Wij ontwikkelen en produceren schoonmaakconcepten voor verschillende doelgroepen. Cleanroom reiniging is hier een voorbeeld van
  • R&D vindt intern plaats volgens de hoogste kwaliteitsnormen en gepatenteerde concepten
  • Ergonomie, functionaliteit en design staan hoog in het vaandel
  • Hoogwaardige kwaliteitsproducten voor de beste schoonmaakresultaten
  • De gehele levenscyclus van een product in gebaseerd op de 3 duurzaamheidsprincipes
  • Vileda Professional maakt deel uit van de Freudenberg Group, een wereldwijde technologiegroep de mens en de samenleving op lange termijn wilt versterken met toekomstgerichte innovaties