MicroOne

Single Use microvezeldoek

MicroOne is een microvezel werkdoek voor éénmalig gebruik, anders gezegd Single Use. In de gezondheidszorg is Single Use de meest veilige en praktische oplossing om kruisbesmettingen te voorkomen. De MicroOne reinigingsdoek bestaat voor 100% uit flinterdunne, hoogwaardige microvezelfilamenten en garandeert een hoge reinigingsprestatie met of zonder gebruik van een reinigingsproduct.

De doeken zijn per 50 stuks verpakt in een afsluitbare kunststof zak die precies in een 6 ltr emmer past. Daardoor komen de doeken niet in aanraking met de wand van de emmer en is een optimale hygiëne gewaarborgd. Doordat de doeken in elkaar gevouwen zijn kan elke doek makkelijk opgepakt worden. U raakt alleen de doek aan die u nodig heeft.

De MicroOne doeken worden gebruikt volgens de pre-prepared methode. Voorbevochtiging gebeurt rechstreeks in het vloeistofdichte zakje dat hermetisch afsluitbaar is. Het zakje is voorzien van een beschrijfbaar etiket dat op de deksel van de 6 ltr emmer wordt geplakt met informatie over dosering en tijdstip van dosering. De MicroOne doeken worden daarom gebruikt in combinatie met het Origo 6 ltr emmertje en deksel

Voordelen

  • Ultradunne microvezels - hoge reinigingsprestatie, streeploos
  • Reinigen zonder nadrogen, reinigen zonder detergent mogelijk
  • Single Use - geen wasproces, geen contact met schone materialen, laag risico op kruisbesmetting
  • Verwijdert significant bacteriën en andere micro-organismen - aangetoond door onafhankelijke studies
  • Minimale investering - geen investering in wasbare materialen, waslogistiek
  • Hygiënisch in gebruik – dankzij de Z-vouw en afsluitbare zak met beschrijfbaar etiket
  • Geschikt voor reiniging en desinfectie
Omschrijving Kleur Formaat (cm) Art. num. doos Pak/doos Art. num. pak Stuk/pak
Micro One blauw 34 x 27 148758 10 148762 50

Vragen?

Contact