r-MicronQuick

De gerecyclede wasbare microvezel schoonmaakdoek voor hygiënegevoelige ruimtes

De r-MicronQuick is een duurzame en wasbare non-woven microvezel-doek van superieure kwaliteit, voor dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden. De Vileda r-MicronQuick microvezel poetsdoek is voor 70% vervaardigd uit gerecyclede microvezels. U behaalt uitstekende schoonmaakprestaties met een verwijdering van 99,99% bacteriën en virussen, zonder het gebruik van een schoonmaakmiddel of een desinfectieproduct.

Vileda Professional ontwikkelde een milieuvriendelijke splitsingstechnologie waarmee flinterdunne microvezels geproduceerd kunnen worden die 50% dunner zijn dan de gangbare microvezels. Ook de r-MicronQuick poetsdoek is gemaakt van deze ultrafijne microvezels. De belangrijkste voordelen? Een merkbaar langere levensduur, een verbeterd reinigingsvermogen en een beter absorptievermogen. De r-MicronQuick microvezeldoek is daarom zeer geschikt voor de reiniging van hygiëne-gevoelige ruimtes in de gezondheidszorg waar een hoog hygiëneniveau een absolute must is.

Gebruikt u liever wegwerpdoekjes? Ga dan voor de Single Use variant Micronsolo wegwerpdoekjes

Een duurzame microvezeldoek voor veelzijdig gebruik

Naast het gebruik in hygiënisch-gevoelige zones zoals bijvoorbeeld de patiëntenkamers in ziekenhuizen, is deze schoonmaakdoek ook geschikt voor andere reinigingstoepassingen zoals bijvoorbeeld de schoonmaak van kantoren of de schoonmaak in de horeca. De doek is ideaal voor dagelijks wassen en voor gebruik met de voorbevochtigingsmethode. Maar de spray-methode werkt net zo goed met deze schoonmaak werkdoek.

De r-MicronQuick microvezel schoonmaakdoek reinigt alle soorten gladde oppervlakken in één handeling zonder strepen na te laten. Enkele voorbeelden zijn het schoonmaken van spiegels, ramen, ceramiek, inox en andere hoogglans oppervlakken.

Vragen?

Contact