CombiSpeed Pro Systeem

Producten van het CombiSpeed Pro Systeem

CombiSpeed Pro Systeem

Vileda Professional CombiSpeed Pro

Een eenvoudig en efficiënt vlakmop systeem

Het CombiSpeed Pro frame is een duurzaam en lichtgewicht kunststof vlakmop systeem. Het frame heeft een innovatieve bevesti­gingsklem voor pocket lipmoppen en een dubbele symmetrische as die het frame gemakkelijk in pocketmoppen laat glijden. Daardoor kan het systeem zowel met pocketmoppen als lipmoppen gebruikt worden.

CombiSpeed is een ergonomisch systeem, lichtgewicht waardoor de belasting van rug en schouders verminderd. Met het ultradunne frame ka er gemakkelijk onder lage meubels of radiatoren gereinigd worden. Het extra brede voetpedaal kan ook gemakkelijk bediend worden met veiligheidsschoenen.

Compatibel met alle pocket en lipmoppen

CombiSpeed Pro heeft een breed assortiment van pocket en lipmoppen voor waaronder:

  • MicroSpeed Plus en Trio mop
  • BaseLoop pocket mop
  • Single use moppen

U kunt eenvoudig een lipmop bevestigen met de innovatieve bevestigingsklem. De pocketmoppen glijden gemakkelijk in het frame door de dubbele symmetrische as.

Aanpasbaar aan uw behoeften

Een scala van duurzame en Single Use moppen zijn verkrijgbaar voor gebruik met CombiSpeed Pro. De duurzame moppen zijn voorzien van een kleurcoderingssysteem.
Het CombiSpeed Pro mopframe is ook geschikt voor moppen met een bevestigingslip, geschikt voor een vertical emmer- en perssysteem.

Neem nu contact met ons op voor hulp en advies om te beslissen of CombiSpeed Pro de juiste keuze voor u is.