Swep Single r-MicroCombi Pro mop 50 cm (CC)

Alles-in-één mop. De perfecte mop voor gladde vloeren.

Swep Single r-MicroCombi Pro is een enkelzijdige microvezelmop met een unieke 3D-honingraatstructuur die een hoge vuilopnamecapaciteit en aanpassingsvermogen aan oneffen oppervlakken biedt. Hij heeft geïntegreerde borstelvezels en een gecombineerde pool- en franjeconstructie voor een betere reiniging van oneffen vloeren. Swep Single r-MicroCombi Pro is een perfecte oplossing voor zowel gladde als gestructureerde vloeren, aangezien de borstelvezels een schrobberende werking hebben om vuil en deeltjes los te maken, terwijl de 3D-poolstructuur een hogere vuilopnamecapaciteit biedt en zich aanpast aan de hoogte van het oppervlak. De randen verzamelen en verwijderen grotere vuildeeltjes zoals haar, stof en zand.

Swep Single r-MicroCombi Pro is een symmetrische, frictieloze mop die geschikt is voor vochtig reinigen volgens de pre-prepared methode. De mop heeft een enkelzijdige schoonmaakcapaciteit van > 20m2 .

Hij heeft een ongeëvenaarde duurzaamheid - tot 1000 keer machinewasbaar en is bekroond met het prestigieuze Nordic Ecolabel (Swan) dat garandeert dat hij voldoet aan strenge milieu- en klimaatcriteria.

Vragen?

Contact