UltraSpin Mini Systeem

Producten van het UltraSpin Mini Systeem

UltraSpin Mini Systeem

Vileda Professional UltraSpin Mini

Compact systeem voor reiniging van kleine ruimtes

UltraSpin Mini is een eenvoudig te gebruiken, compact dweilsysteem ontworpen voor kleine oppervlakken. Het combineert een revolutionaire roterende pers met een wringmop van 100% microvezel. De resultaten zijn efficiënte reiniging, in minder tijd, tegen lagere kosten en met minder belasting voor de gebruiker.

De voordelen in een oogopslag

  • Microvezel mop
  • Zeer ergonomisch
  • Fast spill pick up
  • Professioneel alternatief voor Spaanse mopemmer combinatie
  • Spatbescherming voorkomt morsen van water
  • Driehoekige vorm voor maximaal bereik in de hoeken
  • Reinigen van verticale oppervlakken mogelijk

Als u snel moet zijn

De hoge absorptie van de microvezel mop en de efficiënte pers maken  UltraSpin Mini ideaal voor het snel opruimen van ongelukjes in restaurants of cafés. Het is ook uiterst geschikt voor snelle tussendoor reiniging in winkels en supermarkten.

Het geheim van is het flexibele rotatieproces: de gebruiker bepaalt hoe nat de mop in alle toepassingen kan worden gebruikt, van zeer droog reinigen van delicate vloeren tot zeer nat voor desinfectieprocessen..

Eenvoudig en ergonomisch

UltraSpin Mini is zeer eenvoudig in gebruik. Plaats de mop in een reinigingsmiddel, dan in de wringpers, druk het voetpedaal in om de rotatie te beginnen. Haal de mop eruit en reinig daarna het gewenste oppervlak.

De roterende pers wordt met een voetpedaal bedient en niet met een hendel, en is daardoor ergonomischer omdat de gebruiker niet hoeft te bukken om de pers te bedienen.

Voorzie uw personeel van de beste materialen

Neem nu contact met ons op voor hulp en advies om te beslissen of UltraSpin Mini de juiste keuze voor u is.