VP_Interclean_2022_News-Header_1920x550.jpg

VILEDA PROFESSIONAL – CLEAN. GREEN. CONNECTED.

TIJD VOOR INTERACTIE !

Vileda Professional presenteert met trots baanbrekende innovaties op Interclean 2022. Onder meer een nieuwe reeks gerecyclede microvezel schoonmaakdoeken en -moppen, het opnieuw uitgevonden Swep reinigingssysteem en EviSense®, het eerste schoonmaaksysteem van Vileda Professional, gebaseerd op sensortechnologie. Al deze innovaties zijn ontwikkeld om onze klanten naar een nieuw prestatieniveau te tillen.

Bezoek ons en onze innovaties op Interclean 2022, stand 05.307.

Clean: De nieuwe range Swep Class

Swep wordt in een nieuw jasje gestoken en tijdens Interclean gepresenteerd. Topklasse in prestatie, efficiëntie, ergonomie en ecologie waren de uitgangspunten bij de herontwikkeling van dit schoonmaaksysteem. Het resultaat: nog sneller reinigen en een ongeëvenaarde hygiëne met een minimale impact op het milieu en de schoonmaker. Ergonomisch geperfectioneerd en standaard aangeboden met een nieuwe serie moppen, mopframes en telescoopsteel, allemaal gemaakt tot 50% van gerecyclede materialen.

Green: Een nieuwe range van gerecyclede Single Use moppen en doeken

Deels gerecycled met gecertificeerde virusverwijdering, wat bewijst dat we geen toegevingen hebben gedaan op het vlak van reinigingsprestaties en hygiëne. Vooral wanneer het gaat om hygiënegevoelige risicozones kiest Vileda Professional voor de juiste balans tussen kwaliteit, reinigingsprestatie en milieu. De nieuwe range wordt voor het eerste gepresenteerd tijdens Interclean.

Connect: EviSense® 

Stel u voor dat u alleen maar op uw mobiele telefoon hoeft te kijken om te weten of alle schoonmaakwerkzaamheden zijn uitgevoerd. Dat is EviSense® - een digitale sensorunit op de telescoopsteel. EviSense® communiceert met elke mop en ruimte. Deze sensortechnologie ondersteunt schoonmakers door aan te geven welke ruimte ze moeten schoonmaken, wanneer ze van mop moeten wisselen en welke taken nog uitgevoerd moeten worden.

Interactie

We zien er enorm naar uit u opnieuw te mogen ontmoeten. Het hele Benelux team is op de stand aanwezig om u de nieuwigheden te presenteren en te demonstreren.

Vergeet u niet op voorhand te registreren. Dit is tot 23 april 2022 geheel gratis. Tot binnenkort!

Interclean Amsterdam, 10-13 mei 2022, stand 05.307