Header_1920x550.jpg

Maak kennis met de NIEUWE Max moprange van Vileda Professional

Een sprong voorwaarts in innovatie op het gebied van schoonmaken. Vileda Professional introduceert de r-Trio Max en de r-MicroSpeed Max. Deze moppen herdefiniëren excellentie in professionele schoonmaak. Met belangrijke evoluties in functionaliteit, levensduur en duurzaamheid is het duidelijk hoeveel aandacht Vileda Professional besteed aan constante verbetering.

3.jpg

r-Trio Max Mop - Sterk absorberende mop met maximale vuilverwijdering.

De ultieme oplossing voor de effectieve verwijdering van hardnekkig vuil en de grondige reiniging van sterk vervuilde locaties. Deze mop is zorgvuldig ontworpen met het oog op het reinigen van alle soorten harde vloeren. Voorzien van vier geavanceerde reinigingszones, inclusief een krachtige schrobzone, een doeltreffende microvezelreinigingszone en een absorberende buitenzone, garandeert deze mop optimale prestaties op het gebied van reiniging en soepele glijbewegingen.

→  UltraSpeed Pro

→  CombiSpeed Pro

→  Express Pro

2.jpg

r-MicroSpeed Max Mop - Premium allrounder voor intensieve, grondige reiniging

De r-MicroSpeed Max biedt een uitstekende reiniging, zelfs op structuurvloeren, dankzij de multi-dimensionele vezelstructuur. De combinatie van korte microvezels en microvezellussen zorgt voor een snelle en effectieve reiniging. De kleine schrobzones dragen bij aan een effectieve verwijdering van hardnekkig vuil. De asymmetrische microvezellussen zorgen voor het verzamelen van losliggend vuil en een efficiënte reiniging in de hoeken en randen. Duurzaamheid staat centraal met een mono materiaal ontwerp waardoor de mop niet alleen gerecycled is, maar ook 100% recyclebaar is.

→  UltraSpeed Pro

→  CombiSpeed Pro

→  Express Pro

MAXIMALE PRESTATIES

  • MAX in veelzijdigheid: Voor alle methodes en schoonmaaktoepassingen
  • MAX in ecologie: Meer dan 35% gerecycled, 100% recyclebaar
  • MAX in levensduur: Meer dan 500 wasbeurten
  • MAX in hygiëne: Tot 99,99 % verwijdering van virussen en bacteriën
MAXIMALE FLEXIBILITEIT

Ontworpen om de prestaties van de vloerreinigingssystemen UltraSpeed Pro, CombiSpeed Pro en Express Pro naar een hoger niveau te tillen en een nog betere reinigingservaring te bieden.

CombiSpeed Pro Max Moppen