Vileda NLC Header pic component.jpg

Ongeëvenaarde prestaties op het gebied van contaminatiecontrole, het reinigen en verwijderen van biocontaminatie met de unieke microvezeltechnologie van Vileda Professional.

Bent u op zoek naar een partner om uw organisatie te helpen bij het bereiken van een hoger hygiëneniveau? Onze geavanceerde systemen zijn ontworpen om u te ondersteunen bij het bereiken van een ongeëvenaarde controle over vervuiling, het effectief opvangen van biocontaminatie en het verwijderen van residuen.

Vileda Professional is een toonaangevende wereldwijde organisatie die gespecialiseerd is in de ontwikkeling, de productie en het vermarkten van geavanceerde mechanische microvezelreinigingssystemen. Onze systemen zijn specifiek ontworpen om cleanrooms grondig te reinigen en voldoen aan de strenge eisen van verschillende sectoren. Een voorbeeld hiervan is de farmaceutische industrie, waar het nastreven van een ongeëvenaarde hygiëne en contaminatiebeheersing van vitaal belang is voor het veilig produceren van geneesmiddelen.

We zijn er trots op dat enkele van 's werelds grootste farmaceutische bedrijven profiteren van onze reinigingsoplossingen.

hero atf small.png

Maar we zitten niet stil en trachten continu om de grenzen van mechanische reinigingstechnologie met microvezel te verleggen naar een hoger niveau.

We bieden complete oplossingen voor contaminatiebeheersing, inclusief planning, testprogramma's en training. Onze producten zijn wetenschappelijk gevalideerd door onafhankelijke testinstituten in overeenstemming met ISO- en GMP-normen.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner die uw organisatie kan helpen bij het leveren van een NEXT LEVEL CLEAN, dan kunnen wij u de benodigde systemen, expertise en ondersteuning bieden.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een partnerschap aan te gaan.

Neem contact op