Vileda Professional, sponsor van het Interclean Healthcare Cleaning Forum

Reiniging en desinfectie in de gezondheidszorg. Leren, delen en inspireren.

12 mei 2022, RAI Congress & Exhibition Centre Amsterdam

Vileda Professional is éen van de hoofdsponsors van het Healthcare Cleaning Forum, een internationaal 1-daags congres over nieuwe ontwikkelingen in infectiepreventie en reinigen. Een programma dat zeker de moeite waard is voor infectiepreventie deskundigen en schoonmaak professionals werkzaam in de gezondheidzorg.

Dit jaar kunnen bezoekers van de conferentie uitkijken naar interessante presentaties en discussies over thema’s zoals de impact van COVID, schoonmaak en desinfectie, (internationale) hygiëne richtlijnen in de gezondheidszorg, duurzaamheid, het belang van evidence-based interventies en nieuwe technologieën binnen het domein van infectiepreventie en professionele schoonmaak.

Sprekers zijn o.a. Prof. Didier Pittet (University of Geneva Hospitals), Martin Kiernan (Richard Wells Research Centre, UK) en Juliette Severin (Erasmus MC Rotterdam). Het programma is ontwikkeld door de Interclean organisatie in nauwe samenwerking met Clean Hospitals en wordt ondersteund door het VHIG (Vereniging voor Hygiëne en Infectiepreventie in de Gezondheidszorg).

Schoonmaken zonder reinigingsmiddel. Is dat veilig?

Vileda Professional faciliteert een break-out sessie van een uur in de middag over het onderwerp "Schoonmaken zonder reinigingsmiddel in de gezondheidszorg. Is dat veilig?". Paul Harleman, application expert in professionele schoonmaak bij Vileda Professional, modereert de sessie en Kristel Rietveld, infectiepreventie deskundige in het Groene Hart Ziekenhuis, deelt haar kennis en ervaringen over het onderwerp. Is het een nieuw schoonmaaksysteem? Hoe werkt het? Is het evidence-based? Is het veilig en hygiënisch? Wat zijn de voordelen? Allemaal interessante vragen die we zullen bespreken met de kennis en ervaring uit Nederland en België. Wij garanderen ons luisteraars een interessante en inspirerende discussie.

Bekijk hier het volledige programma van het Healthcare Hygiëne Forum en schrijf je in.

VHIG-accreditatiepunten voor dit congres zijn aangevraagd.