Hygiëne_debat_website_sust_banner.jpg

Benelux Hygiëne Debat

18 oktober | 16:00 | Online

Praten over hygiëne.

We hebben nog nooit zo vaak gesproken over hygiëne en desinfectie en hoe meer je weet, hoe meer vragen er naar boven komen. Daarom organiseert Vileda Professional op 18 oktober voor de tweede keer een online Hygiëne debat. Met deskundigen uit de schoonmaak, de medische en de infectiepreventie wereld die verschillende onderwerpen omtrent hygiëne en schoonmaak onder de loep zullen nemen. 

Online

Gezien het grote succes van vorig jaar hebben we besloten om het Hygiëne Debat opnieuw integraal online te streamen. Je hoeft dus niet te reizen. Het kost je met andere woorden relatief weinig tijd en het is super interessant.

Waarom Vileda Professional dit doet? Omdat we het delen van kennis belangrijk vinden. Omdat we er zelf ook van willen leren. Omdat we een bijdrage willen leveren aan de verdere professionalisering van de schoonmaak.

Inschrijven

Onze virtuele zaal heeft een gelimiteerd aantal bezoekers. Schrijf je daarom zo snel mogelijk hier in om verzekerd te zijn van een plaats.

Vragen staat vrij

Hygiëne, schoonmaak en desinfectie. Nog nooit hebben we deze begrippen zo vaak gehoord als in het afgelopen jaar. Iedereen is er mee bezig en iedereen heeft er wel een vraag over. Er is veel over gepubliceerd en er is veel over gesproken. En hoe meer je weet, hoe meer vragen je hebt. Vragen staat vrij en daarom organiseert Vileda Professional een Hygiëne debat. Heb je zelf een vraag, mail hem ons alvast.

Deskundigen delen

​​​Deskundigen uit de research en de medische wereld met ieder hun eigen specifieke kennis en kunde komen bij ons aan de tafel om van gedachten te wisselen en kennis te delen. We gaan ze de komende maand via onze nieuwsbrief en onze linkedin pagina allemaal aan u voorstellen.