new-r-micro-header-web.jpg

Vileda Professional presenteert

r-MicroTuff Swift doeken and Swep r-MicroTech moppen

De eerste moppen en doeken van Vileda Professional geproduceerd uit gerecyclede materialen.

Als wereldleider in schoonmaakoplossingen willen wij meer bieden dan alleen producten om locaties hygiënisch schoon te houden. Ze moeten ook bijdragen aan een gezonde planeet. Daarom hebben wij een nieuwe serie producten ontworpen. Allemaal duurzaam vervaardigd uit post-consumer gerecycled polyester en gemarkeerd met een r.

Deze premium schoonmaakproducten vervullen de ecologische waarden waaraan Vileda Professional veel belang hecht en gedreven door innovatief en duurzaam productontwerp.

Slimmer en groener schoonmaken met de r-microvezelproducten van Vileda Professional.

r-MicroTuff Swift

r-MicroTuff-Swift-LIC-305x305.jpg

r-MicroTuff Swift

De eerste microvezel schoonmaakdoek van Vileda Professional vervaardigd uit 100% post-consumer polyester. De doek biedt onze klanten dezelfde superieure reinigingskracht en kwaliteit als de doek gemaakt van primaire vezels. 2 PET-flessen worden hergebruikt voor de productie van deze doek zonder afbreuk te doen op de kwaliteit, reinigingskracht en levensduur van de doek. Tot 500 keer wasbaar.

Swep r-MicroTech mops

r-MicroTech-Swep-LIC-305x305.jpg

Swep r-MicroTech mops

De eerste vloermoppen van Vileda Professional vervaardigd uit gerecyclede materialen. 30% post-consumer polyester wordt gebruikt voor de productie van de Single en Duo MicroTech moppen zonder afbreuk te doen op de superieure schoonmaakprestaties, levensduur en internal ergonomie van deze premium microvezelmoppen. 3,5 PET-flessen worden hergebruikt voor de productie van MicroTech moppen. Elke mop kan tot 900 keer gewassen worden.

Evidence-based reinigingsprestaties

Een onafhankelijk laboratorium heeft de r-MicroTuff Swift doeken en de r-MicroTech moppen getest en gevalideerd op 99,99% bovine coronavirusverwijdering op vinyle oppervlakken. Deze toonaangevende reinigingsefficiëntie blijft behouden ook zonder gebruik van een reinigingsproduct.

Veilig voor de gebruiker, veilig voor het milieu.

De r-MicroTuff Swift en de r-MicroTech moppen werden bekroond met het Nordic Swan ecolabel. Een label waarmee we met trots de superieure schoonmaakprestaties, het duurzaam gebruik en de levensduur benadrukken.

Love it clean

Omdat duurzaamheid niet altijd een voor de hand liggend kenmerk is voorziet Vileda Professional haar r-schoonmaakproducten van een “Love it Clean” label. Het Love it Clean initiatief ondersteunt onze duurzame ambities om verspilling tot een minimum te reduceren met de inzet van gerecyclede grondstoffen en energiebesparende initiatieven, zonder afbreuk te doen op kwaliteit en reinigingsprestatie.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze r-Range.