r-MicroTuff Swift

r-MicroTuff Swift — de gerecyclede microvezel schoonmaakdoek van Vileda Professional

Als wereldleider in schoonmaakoplossingen willen wij meer bieden dan alleen producten om locaties hygiënisch schoon te houden. Ze moeten ook bijdragen aan een gezonde planeet. Daarom hebben wij een nieuwe serie producten ontworpen. Allemaal duurzaam vervaardigd uit post-consumer gerecycled polyester en gemarkeerd met een r.

De r-MicroTuff Swift is de eerste gerecyclede microvezeldoek van Vileda Professional en voor 100% vervaardigd uit post-consumer polyester. De doek verwijdert vuil en vet in één handeling, ook zonder het gebruik van een reinigingsproduct. R-MicroTuff Swift is de ideale allround microvezeldoek voor alle type schoonmaaktaken en harde schoonmaakoppervlakken. De doek is geschikt voor de 3 reinigingsmethodes – pre-prepared, spray- en sopmethode.

Neem contact met ons op voor meer informatie of bestellen.

r-MicroTuff Swift: r voor duurzaam. r voor grondstoffen. r voor gerecycled.

De reinigingsdoek is gemaakt van 100% gerecycled polyester en biedt u dezelfde superieure reinigingsprestaties en levensduur als de doek vervaardigd uit primaire microvezels.

Uw schoonmaakvoordelen:

  • 100% microvezel reinigingskracht
  • Tot 99,99% verwijdering van bovine coronavirus op vinyle oppervlakken, getest en beproefd door een onafhankelijk instituut
  • Zeer hoge vuil- en vloeistofopname
  • Superieure levensduur tot 500 wasbeurten
  • Nordic Swan Ecolabel toegekend

Houdt u van schoon en groen? Hieronder vertellen we u meer over de r-MicroTuff Swift microvezeldoek.

Vileda Professional gerecyclede microvezeldoeken — Kracht. Prestatie. Trots.

Kracht: Premium kwaliteit met duurzame voordelen. 2 PET-flessen van 0,5 ltr worden hergebruikt voor de productie van een r-MicroTuff Swift doek zonder afbreuk te doen op de reinigingsprestaties en levensduur van de doek.

Prestatie: Second-life microvezel voor First-class reinigingsresultaten. Tot 99,99% verwijdering van corona virussen, ook zonder gebruik van een reinigingsproduct.

Trots: De Vileda Professional r-MicroTuff Swift gerecyclede schoonmaakdoek is bekroond met het Nordic Swan Ecolabel en dus veilig voor de gebruikers en veilig voor het milieu.

Al onze duurzame producten zijn voorzien van het "Love it Clean"-label, dat onze inspanningen op gebied van recycling, veiligheid en reinigingsefficiëntie benadrukt. Meer over onze duurzaamheidsprincipes leest u in de rubriek Clean meets Green. 

Neem contact met ons op voor meer details over de r-MicroTuff Swift en overige duurzame schoonmaakproducten. Bestel nu de r-MicroTuff Swift.

 

Omschrijving Kleur Formaat (cm) Art. num. doos Pak/doos Art. num. pak Stuk/pak
r-MicroTuff Swift blauw 35x38 168755 20 168756 5
r-MicroTuff Swift rood 35x38 168761 20 168762 5
r-MicroTuff Swift geel 35x38 168759 20 168760 5
r-MicroTuff Swift groen 35x38 168757 20 168758 5

Vragen?

Contact