r-MicronSolo Rol Single Use

Rol met gerecyclede microvezeldoeken voor éénmalig gebruik

r-MicronSolo Roll bestaat uit microvezeldoekjes die voor 35% gemaakt zijn van gerecyclede polyestervezels. De praktische rolvorm met Vileda print garandeert een eenvoudig en gecontroleerd verbruik voor de juiste doelstelling.

r-MicronSolo is een werkdoek voor éénmalig gebruik, anders gezegd Single Use. In de gezondheidszorg is Single Use de meest veilige en praktische oplossing om kruisbesmettingen te voorkomen. Een rol bestaat uit 180 op maat geperforeerde doeken.

Het doekje is gemaakt van de fijnste microvezels en biedt een efficiënte en hygiënisch veilige reiniging van alle harde oppervlakken. De unieke Pie32 microvezels zorgen voor een superieur reinigingsresultaat en een significante reductie van bacteriën op het schoongemaakte oppervlak. Zelfs met alleen water.

De r-MicronSolo microvezeldoeken hebben dus alle voordelen van microvezel maar is dankzij het viscose materiaal iets dikker voor verbeterde absorptie en fijner “handgevoel”.

De voordelen van de r-MicronSolo Roll in één oogopslag:

  • Microvezel reinigingsprestatie - minimaliseert het overmatig gebruik van reinigingsproduct en desinfectans
  • 50% viscose - sterk absorberend, neemt water en vuil op
  • Voor 35% gemaakt gerecyclede materialen
  • Single Use - geen wasproces, geen contact met schone materialen, laag risico op kruisbesmetting
  • Bewezen resultaten - 99,9% verwijdering van bacteriën* en coronavirussen**
  • Minimale investering - geen investering in wasbare materialen, waslogistiek
  • Eenvoudig in gebruik - ook te gebruiken door non-professionals
  • Geschikt voor reiniging en desinfectie

r-MicronSolo Roll wordt het best gebruikt in combinatie met de Vileda Professional Roll Dispenser. Dit product is ook verkrijgbaar in individuele doekjes r-MicronSolo Pack.

Geavanceerde reinigingsprestaties gecombineerd met het r-proces van Vileda Professional

De r-MicronSolo Roll draagt het "Love It Clean" logo. Alle Vileda Professional producten die gemaakt zijn van gerecycleerde materialen hebben dit logo. Met deze producten willen we een duurzamere toekomst creëren door gerecycleerd plastic een tweede leven te geven.

Onze r-producten zijn gemaakt van post-consumer kunststoffen - zoals PET-flessen. Deze kunststoffen worden verwerkt tot vezels die vervolgens worden hergebruikt in onze microvezeldoeken en -moppen.

Neem contact met ons op voor meer productinformatie en ondersteuning met betrekking tot onze r-MicronSolo Roll en andere duurzame producten!

Omschrijving Kleur Formaat (cm) Art. num. doos Pak/doos Art. num. pak Stuk/pak
r-MicronSolo Roll blauw 25 x 32 170352 4 170353 1

Vragen?

Contact