koronavirus_2.jpg

Vileda Professional helpt

Vileda Professional doet er alles aan om er voor te zorgen dat wij u kunnen blijven beleveren met concepten en producten nodig voor een hygiënische en verantwoorde reiniging, met name in de huidige situatie waarin hygiëne centraal staat.

Ook willen wij al onze medewerkers gezond en fit houden. Daarom werken we op dit moment zoveel mogelijk vanuit huis en houden we ons aan de richtlijnen van de overheid, aangevuld met extra maatregelen van ons moederbedrijf Freudenberg. Onze cruciale partners, zoals bijvoorbeeld voor de logistiek, hanteren gelijke richtlijnen en ook zij zullen hun best doen om uw opdrachten zo goed en snel mogelijk uit te voeren.

Vileda Professional ontwikkelt en levert innovatieve en doelgerichte schoonmaaksystemen. Concepten voor verschillende toepassingen waaronder een groot aantal toepassingen in de gezondheidszorg. Met name onze reinigingsconcepten gebaseerd op disposable materialen zijn op dit moment van groot belang. Daar waar wij u met raad en daad kunnen helpen doen wij dat natuurlijk graag. Heeft u behoefte aan informatie, neem dan contact op met uw Vileda Professional contactpersoon.

Contact informatie