Swep Single r-MicroCombi Pro

Alles-in-één mop. De perfecte mop voor gladde vloeren.

Swep Single r-MicroCombi Pro is een enkelzijdige microvezelmop met een unieke 3D-honingraatstructuur die een hoge vuilopnamecapaciteit en aanpassingsvermogen aan oneffen oppervlakken biedt. Hij heeft geïntegreerde borstelvezels en een gecombineerde pool- en franjeconstructie voor een betere reiniging van oneffen vloeren. Swep Single r-MicroCombi Pro is een perfecte oplossing voor zowel gladde als gestructureerde vloeren, aangezien de borstelvezels een schrobberende werking hebben om vuil en deeltjes los te maken, terwijl de 3D-poolstructuur een hogere vuilopnamecapaciteit biedt en zich aanpast aan de hoogte van het oppervlak. De randen verzamelen en verwijderen grotere vuildeeltjes zoals haar, stof en zand.

Swep Single r-MicroCombi Pro is een symmetrische, frictieloze mop die geschikt is voor vochtig reinigen volgens de pre-prepared methode. De mop heeft een enkelzijdige schoonmaakcapaciteit van > 20m2 .

Hij heeft een ongeëvenaarde duurzaamheid - tot 1000 keer machinewasbaar en is bekroond met het prestigieuze Nordic Ecolabel (Swan) dat garandeert dat hij voldoet aan strenge milieu- en klimaatcriteria.

Productvoordelen:

  • Korte pool 3D versterkt met borstelvezels voor een optimale vuilverwijdering
  • Boord van franjes voor de opname van grof vuil. Stofwissen overbodig.
  • Tot 50% gerecyclede vezels
  • Nordic Swan gecertificeerd
  • 1000 wasbeurten
  • Tot 99.99% verwijdering van bacteriën en virussen
Omschrijving Formaat (cm) Art. num. doos Pak/doos Art. num. pak Stuk/pak
Swep Single r-MicroCombi Pro mop 50 cm (CC) 50 171413 30 171414 1

Vragen?

Contact