SafePlus MicronRoll Maxi (120 doeken)

Vertrouw op de PLUSSEN van Maxi SafePlus – de beste oplossing voor hygiënisch en veilig tussendoor reinigen

Veilig en effectief: SafePlus Maxi-dispenser is een dispenser concept ontwikkeld voor Vileda Professional Single Use microvezel reinigingsdoekjes. De Maxi dispenser wordt ingezet bij een breed scala van toepassingen en er is rekening gehouden met de eisen en wensen van meerdere doelgroepen. In de gezondheidszorg, horeca, kantoren en andere toepassingsgebieden kan het dispenserconcept ingezet worden voor tussendoor reiniging, reiniging van risico ruimtes zoals isolatiekamers en OK’s, en de reiniging van frequente aanrakingsvlakken.

De flexibele en zelfsluitende dekselklep van de Maxi Dispenser is speciaal gemaakt voor een veilig, hygiënisch gebruik. De Maxi dispenser is altijd hygiënisch dicht en voorkomt uitdroging en externe besmetting. De Maxi klep heeft ook antibacteriële eigenschappen voor nog meer hygiënische zekerheid.

De SafePlus Maxi-Dispenser is geschikt voor mobiel gebruik of voor plaatsing op een Origo materiaalwagen. Het systeem wordt gebruikt met de SafePlus MicronRoll Maxi microvezel wegwerpdoeken. Single Use is een hygiënisch verantwoorde keuze en microvezel reinigt bewezen beter.

Het verzegelde zakje met 120 MicronRoll Maxi microvezeldoekjes past naadloos in de dispenser en is voorzien van een beschrijfbaar registratie etiket. Alleen met water bevochtigd behaalt u al 99,99% virusverwijdering en 99,98% bacterieverwijdering (getest en beproefd door een extern laboratorium). De doeken mogen ook bevochtigd worden met een reinigingsoplossing of een desinfectans.

Vragen?

Contact