SafePlus MicronRoll Mini (30 doeken)

Vertrouw op de PLUS – de beste oplossing voor hygiënisch en veilig tussendoor reinigen

Veilig en effectief: SafePlus Mini-dispenser is een compact dispenser concept ontwikkeld voor Vileda Professional Single Use microvezel reinigingsdoekjes. De Mini dispenser is inzetbaar bij een breed scala van toepassingen en er is rekening gehouden met de eisen en wensen van verschillende doelgroepen. In de gezondheidszorg, horeca, kantoren en andere toepassingsgebieden kan het concept bijvoorbeeld ingezet worden voor tussendoor reiniging, reiniging van risico ruimtes zoals isolatiekamers en OK’s, en de reiniging van frequente aanrakingsvlakken.

De flexibele en zelfsluitende dekselklep is speciaal gemaakt voor een veilig en hygiënisch gebruik. De dispenser is altijd hygiënisch dicht en voorkomt uitdroging en externe besmetting. De klep heeft ook antibacteriële eigenschappen voor nog meer hygiënische zekerheid.

De SafePlus Mini-Dispenser is geschikt voor bevestiging aan de muur of op een Origo materiaalwagen. Het systeem wordt gebruikt met de SafePlus MicronRoll Mini microvezel wegwerpdoeken. Single Use is een hygiënisch verantwoorde keuze en microvezel reinigt bewezen beter.

Het verzegelde zakje met 30 MicronRoll microvezeldoekjes past naadloos in de dispenser en is voorzien van een beschrijfbaar registratie etiket. Alleen met water bevochtigd behaalt u al 99,99% virusverwijdering en 99,98% bacterieverwijdering (getest en beproefd door een extern onderzoeksinstituut). De doeken kunnen ook bevochtigd worden met een reinigingsoplossing of een desinfectans.

 

Vragen?

Contact