SafePlus Mini dispenser concept

Vertrouw op de PLUS – de beste oplossing voor hygiënisch en veilig tussendoor reinigen

Veilig en effectief: SafePlus Mini-dispenser is een compact dispenser concept ontwikkeld voor Vileda Professional Single Use microvezel reinigingsdoekjes. De Mini dispenser is inzetbaar bij een breed scala van toepassingen en er is rekening gehouden met de eisen en wensen van verschillende doelgroepen. In de gezondheidszorg, horeca, kantoren en andere toepassingsgebieden kan het concept bijvoorbeeld ingezet worden voor tussendoor reiniging, reiniging van risico ruimtes zoals isolatiekamers en OK’s, en de reiniging van frequente aanrakingsvlakken.

De flexibele en zelfsluitende dekselklep is speciaal gemaakt voor een veilig en hygiënisch gebruik. De dispenser is altijd hygiënisch dicht en voorkomt uitdroging en externe besmetting. De klep heeft ook antibacteriële eigenschappen voor nog meer hygiënische zekerheid.

De SafePlus Mini-Dispenser is geschikt voor bevestiging aan de muur of op een Origo materiaalwagen. Het systeem wordt gebruikt met de SafePlus MicronRoll Mini microvezel wegwerpdoeken. Single Use is een hygiënisch verantwoorde keuze en microvezel reinigt bewezen beter.

Het verzegelde zakje met 30 MicronRoll microvezeldoekjes past naadloos in de dispenser en is voorzien van een beschrijfbaar registratie etiket. Alleen met water bevochtigd behaalt u al 99,99% virusverwijdering en 99,98% bacterieverwijdering (getest en beproefd door een extern onderzoeksinstituut). De doeken kunnen ook bevochtigd worden met een reinigingsoplossing of een desinfectans.

 

De voordelen van het SafePlus Mini-dispenser concept

  • PLUS in Single Use : De meest hygiënisch verantwoorde keuze, makkelijk en veilig
  • PLUS in microvezel: Microvezel reinigt bewezen beter en bestrijdt de verspreiding van pathogene micro-organismen daarmee optimaler dan traditionele materialen
  • PLUS in functionaliteit: Innovatief, veelzijdig dispenser concept, eenvoudig gebruiksklaar te maken, intuïtief in gebruik
  • PLUS in veiligheid: Unieke, zelfsluitende klep met antibacteriële eigenschappen, altijd hygiënisch gesloten

Bent u op zoek naar een grotere versie met meer doekjes? Dan is het Maxi-formaat hetgeen wat u zoekt. Dit emmer-dispenser concept telt 120 microvezeldoeken en past op de Origo 2 materiaalwagens van Vileda Professional. Ga naar SafePlus Maxi-dispenser concept voor meer informatie over dit alternatief.

Vileda Professional biedt ook andere Single Use microvezelconcepten. MicronSolo Roll is bijvoorbeeld alternatief dispenser concept ideaal voor tussendoorreiniging door zorgmedewerkers in combinatie met on-the-spot bevochtigingsmethode.

Neem contact met ons op voor meer informatie over het SafePlus Mini Dispenser systeem. 

 

Omschrijving Kleur Formaat (cm) Art. num. doos Pak/doos Art. num. pak Stuk/pak
SafePlus Dispenser Mini grijs 270x120x105 166875 4 166876 1
SafePlus MicronRoll Mini (30 doeken) blauw 28 x 30 166865 10 166866 1

Vragen?

Contact