Schoonmaakoplossingen voor de gezondheidssector van Vileda Professional

Beantwoord alle uitdagingen van zeer delicate zones

Hygiëne is cruciaal in gezondheidsfaciliteiten zoals ziekenhuizen of rust- en verzorgingstehuizen, vooral nu het risico op infecties opnieuw stijgt. Hygiëne is bepalend voor de gezondheid en het welzijn van mensen en vaak is het zelfs een “kwestie van leven of dood”. Daarom zijn de hoogste graad van hygiëne en maximale contaminatiecontrole zo essentieel.

Vileda Professional kan u alles bezorgen wat u nodig hebt om het algemene hygiëneniveau te verhogen en infecties drastisch terug te dringen, tegen de laagst mogelijke kosten. Al onze schoonmaakconcepten voor gezondheidsfaciliteiten bieden een flexibele, hoogtechnologische aanpak. Zij zijn bruikbaar in talrijke zeer delicate zones. En ze laten zich eenvoudig aanpassen aan wat u specifiek nodig hebt.

Hanteer de hoogst mogelijke hygiënenormen met Vileda Professional. Neem met ons contact op voor een offerte op maat.

Beproefde oplossingen om bacteriën te verwijderen en infecties te beheersen

Haal voordeel uit onze knowhow inzake schoonmaken voor de gezondheidssector

Omdat wij meer dan 50 jaar ervaring hebben, weten wij bij Vileda Professional exact wat de gezondheidssector nodig heeft. Wij ontwikkelen, produceren en leveren al vele jaren baanbrekende schoonmaakoplossingen voor de gezondheidssector. Wij zijn experts in hygiënisch schoonmaken.

1. Onderzoek en ontwikkeling gebeurt in onze labs: Daardoor kunnen wij veel sneller reageren op nieuwe behoeften op de markt en nauwkeurig inspelen op wat u specifiek nodig hebt.

2. Wij gebruiken gepatenteerde technologieën: Als wij producten ontwikkelen, gebruiken wij uitsluitend de nieuwste technologieën die niet alleen voldoen aan de normen van vandaag, maar vaak veel beter presteren.

3. De producten die wij leveren, zijn van de hoogste kwaliteit: Om al onze klanten steeds de hoogste waarde op lange termijn te garanderen, hebben onze producten een langere levensduur dan gemiddeld op de markt en bieden ze dus een uitstekende verhouding tussen kosten en prestaties.

Pluk de voordelen van onze systeemaanpak

Voor een perfect hygiënisch schoonmaakresultaat is het cruciaal dat elke schakel in de ketting even sterk is: producten, kennis en toepassing. Door al deze aspecten te bundelen kunnen wij u de voordelen van een systeemaanpak voor doeltreffende reiniging bieden als u met ons samenwerkt.

Verwijder doeltreffend bacteriën met onze microvezelproducten

“Als patiënten de mogelijkheid hebben om zelf een ziekenhuis te kiezen, kijken ze natuurlijk in de eerste plaats naar de kwaliteit en kwalificaties van de artsen. Maar tot 97% van de patiënten hanteert ‘hygiëne van het ziekenhuis en de patiëntenkamer’ als de op één na belangrijkste maatstaf.” (Bertelsmann-studie, 2006).

Daarom bieden wij microvezelmoppen en -doeken die bacteriën op een superieure manier terugdringen. Onafhankelijke tests hebben aangetoond dat bacteriën met 99,99% verminderen dankzij onze producten.

Bovendien beschikt Vileda Professional over alle relevante gezondheidscertificaten voor moppen en doeken die direct contact maken met oppervlakken. Wij bieden ook een reeks producten voor eenmalig gebruik voor zones waar hygiëne van groot belang is, of locaties zonder wasfaciliteiten.

Vragen?

Contact