SafePlus Maxi dispenser concept

Vertrouw op de PLUSSEN van Maxi SafePlus – de beste oplossing voor hygiënisch en veilig tussendoor reinigen

Veilig en effectief: SafePlus Maxi-dispenser is een dispenser concept ontwikkeld voor Vileda Professional Single Use microvezel reinigingsdoekjes. De Maxi dispenser wordt ingezet bij een breed scala van toepassingen en er is rekening gehouden met de eisen en wensen van meerdere doelgroepen. In de gezondheidszorg, horeca, kantoren en andere toepassingsgebieden kan het dispenserconcept ingezet worden voor tussendoor reiniging, reiniging van risico ruimtes zoals isolatiekamers en OK’s, en de reiniging van frequente aanrakingsvlakken.

De flexibele en zelfsluitende dekselklep van de Maxi Dispenser is speciaal gemaakt voor een veilig, hygiënisch gebruik. De Maxi dispenser is altijd hygiënisch dicht en voorkomt uitdroging en externe besmetting. De Maxi klep heeft ook antibacteriële eigenschappen voor nog meer hygiënische zekerheid.

De SafePlus Maxi-Dispenser is geschikt voor mobiel gebruik of voor plaatsing op een Origo materiaalwagen. Het systeem wordt gebruikt met de SafePlus MicronRoll Maxi microvezel wegwerpdoeken. Single Use is een hygiënisch verantwoorde keuze en microvezel reinigt bewezen beter.

Het verzegelde zakje met 120 MicronRoll Maxi microvezeldoekjes past naadloos in de dispenser en is voorzien van een beschrijfbaar registratie etiket. Alleen met water bevochtigd behaalt u al 99,99% virusverwijdering en 99,98% bacterieverwijdering (getest en beproefd door een extern laboratorium). De doeken mogen ook bevochtigd worden met een reinigingsoplossing of een desinfectans.

De voordelen van het SafePlus Maxi-dispenser concept

  • PLUS in Single Use met Maxi: De meest hygiënisch verantwoorde keuze, makkelijk en veilig
  • PLUS in microvezel met Maxi: Microvezel reinigt bewezen beter en bestrijdt de verspreiding van pathogene micro-organismen daarmee optimaler dan traditionele materialen
  • PLUS in functionaliteit met Maxi: Innovatief, veelzijdig dispenser concept, eenvoudig gebruiksklaar te maken, intuïtief in gebruik
  • PLUS in veiligheid met Maxi: Unieke, zelfsluitende klep met antibacteriële eigenschappen, altijd hygiënisch gesloten

Bent u op zoek naar een kleinere versie met meer doekjes? Dan is het Mini-formaat hetgeen wat u zoekt. Dit dispenser concept telt 30microvezeldoeken en past op de Origo 2 materiaalwagens van Vileda Professional of aan de muur. Ga naar SafePlus Mini-dispenser concept voor meer informatie over dit alternatief.

Vileda Professional biedt ook andere Single Use microvezelconcepten. MicronSolo Roll is bijvoorbeeld alternatief dispenser concept ideaal voor tussendoorreiniging door zorgmedewerkers in combinatie met on-the-spot bevochtigingsmethode.

Neem contact met ons op voor meer informatie over het SafePlus Dispenser Maxi concept. 

Omschrijving Kleur Formaat (cm) Art. num. doos Pak/doos Art. num. pak Stuk/pak
SafePlus Dispenser Maxi grijs 250x180x220 166918 4 166920 1
SafePlus MicronRoll Maxi (120 doeken) blauw 28 x 30 166910 6 166914 1

Vragen?

Contact