news-header-r-microtuff-swift.png

100% recycled. 100% duurzaam. 

Vileda Professional presenteert haar eerste microvezeldoek voor 100% vervaardigd uit post-consumer plastics. 

Als wereldleider in professionele schoonmaakoplossingen willen we meer bieden dan hygiënische and kwalitatieve reinigingsconcepten. Ze moeten ook bijdragen aan een schone en gezonde planeet. 

Daarom hebben wij een nieuwe microvezeldoek ontworpen, duurzaam vervaardigd uit post-consumer gerecycled polyester en gemarkeerd met een r.

Deze microvezeldoek vervult de ecologische waarden waaraan Vileda Professional veel belang hecht en is de eerste van een lange toekomstige range van duurzaam geproduceerde schoonmaakproducten.

r-MicroTuff Swift : 100% gerecyclede microvezeldoek

r-MicroTuff-Swift-LIC-305x305.jpg

r-MicroTuff Swift : 100% gerecyclede microvezeldoek

  • 2 kleine PET-flessen voor de productie van 1 doek
  • 100% microvezelreiniging
  • Tot 99,99% virusverwijdering (getest met het bovine coronavirus op een vinyl oppervlak door een onafhankelijk instituut)
  • Hoge vuil- en vochtopname
  • Superieure levensduur - tot 500 wasbeurten
  • Bekroond met het Nordic Swan Ecolabel 

Clean meets green

Clean meets green

Ook voor Vileda Professional is duurzaamheid een belangrijke kernwaarde en investeren we al jaren in een verantwoorde omgang met materialen, afval, energie, CO² emissies en water. Dit resulteert in ecologisch verantwoorde schoonmaakoplossingen met een minimale footprint en een maximale handprint voor onze eindgebruikers. Meer informatie leest u in onze rubriek duurzaam schoonmaken.