PVAmicro

PVAmicro

PVAmicro

Dé microvezeldoek voor het beste resultaat

Vileda Professional ontwikkelt elke dag nieuwe technologieën die schoonmaken nog makkelijker voor u maken. In onze meest succesvolle en gepatenteerde microvezeldoek PVAmicro hebben we de kracht van microvezels gecombineerd met unieke, vochtabsorberende coatingtechnologie.

De PVAmicro is bedoeld om harde of glanzende oppervlakken grondig, snel en streeploos schoon te maken. Dit Vileda-microvezeldoekje absorbeert 5,5 keer haar gewicht en geeft het water gelijkmatig af. Dankzij de gladde structuur kunt u het schoonmaakdoekje daarna ook vlot weer uitspoelen.

De voordelen van PVAmicro in één oogopslag

  • Ultrafijne microvezels, voor een streeploos resultaat
  • Verwijdert moeiteloos vetvlekken en vuil
  • Geeft gelijkmatig water of schoonmaakmiddel af waardoor oppervlakken ultrasnel drogen
  • U kunt de doek snel en makkelijker uitspoelen
  • Dankzij het hoge absorptievermogen ideaal voor grote oppervlakken

PVAmicro-microvezeldoek: duurzaam, zacht en extra hygiënisch

De PVAmicro-poetsdoekjes zijn geschikt voor alle soorten harde, glanzende oppervlakken zoals kantoormeubelen, glas of roestvrij staal. U kunt er moeiteloos vet of vuil mee verwijderen. Dankzij de unieke combinatie van de PVA-coating en de microvezelstructuur zijn de doekjes vormvast en gaan ze heel lang mee.

Dompel de microvezeldoekjes onder in water en ze worden zo soepel als een zeem. Dankzij hun zachtheid kunt u ze ook op kwetsbare oppervlakken gebruiken, bijvoorbeeld op spiegels of ramen. En bij het uitspoelen blijven er 40 keer minder vuildeeltjes achter dan bij een gewone microvezeldoek.

De schoonmaakdoekjes die u kosten besparen

Dankzij de PVAmicro-schoonmaakdoekjes kan ook uw bedrijf efficiënter schoonmaken en kosten besparen: na gebruik stopt u ze in de wasmachine en gebruikt u ze gewoon opnieuw. Op zoek naar een glanzend eindresultaat? Kies dan voor PVAmicro.

Vous recherchez un lavette-microfibre à très haute absorption des salissures ? Alors MicroTuff Plus est la lavette qu'il vous faut.

Omschrijving Kleur Formaat (cm) Art. num. doos Pak/doos Art. num. pak Stuk/pak
PVAmicro blauw 38 x 35 143585 20 143590 5
PVAmicro rood 38 x 35 143586 20 143591 5
PVAmicro geel 38 x 35 143587 20 143592 5
PVAmicro groen 38 x 35 143588 20 143593 5

Vragen?

Contact