r-MicronQuick

De gerecyclede wasbare microvezel schoonmaakdoek voor hygiënegevoelige ruimtes

De r-MicronQuick is een duurzame en wasbare non-woven microvezel-doek van superieure kwaliteit, voor dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden. De Vileda r-MicronQuick microvezel poetsdoek is voor 70% vervaardigd uit gerecyclede microvezels. U behaalt uitstekende schoonmaakprestaties met een verwijdering van 99,99% bacteriën en virussen, zonder het gebruik van een schoonmaakmiddel of een desinfectieproduct.

Vileda Professional ontwikkelde een milieuvriendelijke splitsingstechnologie waarmee flinterdunne microvezels geproduceerd kunnen worden die 50% dunner zijn dan de gangbare microvezels. Ook de r-MicronQuick poetsdoek is gemaakt van deze ultrafijne microvezels. De belangrijkste voordelen? Een merkbaar langere levensduur, een verbeterd reinigingsvermogen en een beter absorptievermogen. De r-MicronQuick microvezeldoek is daarom zeer geschikt voor de reiniging van hygiëne-gevoelige ruimtes in de gezondheidszorg waar een hoog hygiëneniveau een absolute must is.

Gebruikt u liever wegwerpdoekjes? Ga dan voor de Single Use variant Micronsolo wegwerpdoekjes

Een duurzame microvezeldoek voor veelzijdig gebruik

Naast het gebruik in hygiënisch-gevoelige zones zoals bijvoorbeeld de patiëntenkamers in ziekenhuizen, is deze schoonmaakdoek ook geschikt voor andere reinigingstoepassingen zoals bijvoorbeeld de schoonmaak van kantoren of de schoonmaak in de horeca. De doek is ideaal voor dagelijks wassen en voor gebruik met de voorbevochtigingsmethode. Maar de spray-methode werkt net zo goed met deze schoonmaak werkdoek.

De r-MicronQuick microvezel schoonmaakdoek reinigt alle soorten gladde oppervlakken in één handeling zonder strepen na te laten. Enkele voorbeelden zijn het schoonmaken van spiegels, ramen, ceramiek, inox en andere hoogglans oppervlakken.

De voordelen van MicronQuick op een rij

  • Duurzaam en slijtvast, minder gevoelig voor “pilling”
  • Ultradunne microvezels voor een uitstekende reiniging en een streeploos resultaat
  • 70% gerecyclede polyestervezels
  • U kunt vetvlekken en vuil in één beweging verwijderen
  • Verwijdert tot 99.99%* coronavirus
  • Verwijdert tot 99.99%** van aanwezige bacteriën en ziektekiemen
  • U kunt sneller schoonmaken, met minder water en minder schoonmaakmiddel

Meer weten over virusverwijdering met Vileda Professional doeken.

Meer met Minder – de nieuwe gerecyclede microvezeldoeken van Vileda Professional

r-MicronQuick maakt de gloednieuwe r-range duurzame microvezeldoeken van Vileda Professional compleet. De duurzame aspecten van dit doekenassortiment ondersteunen onze duurzame Clean Meets Green visie voor een gezonde planeet. Met 70% gerecyclede polyestervezels draagt de r-MicronQuick microvezeldoek haar steentje bij.

Meer informatie over onze “Clean meets Green” visie leest u hier.

Hygiënisch reinigen en duurzaam presteren? Kies voor de r-MicronQuick microvezeldoek en breng al jouw professionele schoonmaakwerkzaamheden tot een schoon einde.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

  • * Tot 99,99% verwijdering van het Bovine coronavirus op een vinyl oppervlak, getest door een onafhankelijk laboratorium
  • ** Tot 99.99% p. aeruginosa & s. aureus verwijdering van een vinyl oppervlak, getest door een onafhankelijk laboratorium *
Omschrijving Kleur Formaat (cm) Art. num. doos Pak/doos Art. num. pak Stuk/pak
r-MicronQuick blauw 40 x 38 170605 20 170635 5
r-MicronQuick rood 40 x 38 170632 20 170636 5
r-MicronQuick geel 40 x 38 170634 20 170638 5
r-MicronQuick groen 40 x 38 170633 20 170637 5

Vragen?

Contact