UltraFlex Duo systeem

Producten van het UltraFlex Duo systeem

UltraFlex Duo systeem

UltraFlex Duo

Het UltraFlex DUO systeem is het nieuwe dubbelzijdige mopsysteem van Vileda Professional. Opteer voor sneller, schoner, flexibeler en rendabeler reinigen met UltraFlex Duo.

Met UltraFlex Duo bieden we onze gebruikers een hygiënisch schoonmaaksysteem met alle voordelen van tweezijdig moppen tegen een acceptabele prijs.

UltraFlex Duo – Het hygiënisch vloerreinigingssysteem toegankelijk voor iedereen binnen de zorg.

Onverslaanbare prestaties dankzij de Power of TWO, de kracht van dubbelzijdig moppen

Het UltraFlex DUO systeem presteert op alle vlakken beter dan enkelzijdige mopsystemen en biedt een brede waaier aan voordelen:

  • Microvezel reinigingsprestaties
  • Reinigen volgens de hoogste hygiëneniveaus
  • Meer meters reinigen met één mop
  • Geschikt voor alle type harde vloeren
  • Keuze uit 2 type moppen
  • Nordic Swan ecolabelling
  • Toegankelijk voor iedereen binnen de zorg

Sneller reinigen

Het grote voordeel van dubbelzijdig moppen is tijdwinst. Dankzij de dubbelzijdige mop kan je tot 40 m² schoonmaken met één mop zonder wisselen of uitwringen. Met één mop reinigt u één grote ruimte of een patiëntenkamer en bijhorend sanitair met telkens één hygiënisch schone kant.

Hygiënischer reinigen

De UltraFlex Duo moppen zijn ontwikkeld volgens de hoogste kwaliteitsnormen van Vileda Professional en bekroond met het Nordic Swan Ecolabel. De moppen zijn getest op virus- en bacterieverwijdering. De resultaten lopen op tot 99,99% verwijdering. Het handsfree verwijderen van de mop van het frame is een belangrijk hygiënisch voordeel. Ook het aanbrengen van de mop voldoet aan onze strenge hygiëne-eisen.

Flexibeler reinigen

Met UltraFlex Duo heeft u de keuze uit twee type moppenLoopMax en LoopLite. Afhankelijk van de type vloer, de vervuilingsgraad en de gewenste levensduur kiest u de mop die het beste bij u past. Het UltraFlex Duo systeem is universeel inzetbaar op alle bestaande schoonmaakkarren en voorbevochtigingsboxen. Het systeem is ook makkelijk te implementeren. Alleen voor het aanbrengen en verwijderen van de mop is training noodzakelijk.

Rendabeler reinigen

Kies voor het gemak van een pocket of velcro systeem, verbeterd met alle extra voordelen van het hygiënisch en dubbelzijdig mopsysteem UltraFlex Duo, tegen een vergelijkbare prijs.

Neem nu contact met ons op voor hulp en advies en beslis of het UltraFlex Duo systeem de juiste keuze is voor uw schoonmaakactiviteiten.