UltraFlex Duo LoopMax

Dubbelzijdige microvezelmop met superieure reinigingsprestaties

LoopMax is een dubbelzijdige microvezelmop voor de reiniging van alle type vloeren. De microvezel lusconstructie verwijdert fijne deeltjes en het zigzag schuurpatroon helpt bij het eenvoudig verwijderen van hardnekkig vuil en vlekken. Daarnaast dienen de externe microvezel franjes voor het verzamelen en verwijderen van grotere vuildeeltjes zoals haren, stof en zand. Vooraf stofwissen is daarom een niet altijd noodzakelijke stap met deze microvezelmop voor de reiniging van licht bevuilde vloeren. 

LoopMax is een allround mop met weinig frictie en kan droog of vochtig gebruikt worden. Voor hygiëne gevoelige zones binnen de zorg is de pre-prepared methode de meest voor de hand liggende gebruiksmethode.

De UltraFlex Duo LoopMax mop past in alle type mopboxen. Hiermee wordt de initiële investering in nieuw materiaal beperkt.

Het product kan tot 500 keer in de wasmachine worden gewassen en heeft het prestigieuze Nordic Ecolabel (Swan) gekregen, dat garandeert dat het voldoet aan strenge milieu- en klimaatcriteria.

Productvoordelen

  • Microvezel reinigingskracht met extra franjes voor betere opname van los vuil • Zigzag patroon voor diepe reiniging, verwijdering van hardnekkig vuil
  • Tot 99,99% verwijdering van het bovine coronavirus en de bacteriën P. aeruginosa & S. aureus op een vinyl oppervlak, getest door onafhankelijke instituten
  • Levensduur van 500 wasbeurten
  • Bekroond met het Nordic Swan Ecolabel
  • Kleurcodering strips
  • Dubbelzijdig voor het hygiënisch en efficiënt reinigen van alle type vloeroppervlakken

Meer informatie

Neem nu contact met ons op voor hulp en advies en beslis of het UltraFlex Duo systeem de juiste keuze is voor uw schoonmaakactiviteiten.

Omschrijving Formaat Art. num. doos Pak/doos Art. num. pak Stuk/pak
UltraFlex Duo LoopMax 40 168205 20 168206 1

Vragen?

Contact