UltraFlex Duo LoopMax

Dubbelzijdige microvezelmop met superieure reinigingsprestaties

LoopMax is een dubbelzijdige microvezelmop voor de reiniging van alle type vloeren. De microvezel lusconstructie verwijdert fijne deeltjes en het zigzag schuurpatroon helpt bij het eenvoudig verwijderen van hardnekkig vuil en vlekken. Daarnaast dienen de externe microvezel franjes voor het verzamelen en verwijderen van grotere vuildeeltjes zoals haren, stof en zand. Vooraf stofwissen is daarom een niet altijd noodzakelijke stap met deze microvezelmop voor de reiniging van licht bevuilde vloeren. 

LoopMax is een allround mop met weinig frictie en kan droog of vochtig gebruikt worden. Voor hygiëne gevoelige zones binnen de zorg is de pre-prepared methode de meest voor de hand liggende gebruiksmethode.

De UltraFlex Duo LoopMax mop past in alle type mopboxen. Hiermee wordt de initiële investering in nieuw materiaal beperkt.

Het product kan tot 500 keer in de wasmachine worden gewassen en heeft het prestigieuze Nordic Ecolabel (Swan) gekregen, dat garandeert dat het voldoet aan strenge milieu- en klimaatcriteria.

Vragen?

Contact