UltraFlex Duo Mop Frame

Dubbelzijdig mopframe, “handsfree” in gebruik

UltraFlex Duo is een dubbelzijdig mopsysteem voor het snel, hygiënisch schoon en flexibel reinigen van vloeroppervlakken binnen de zorg. Aantrekkelijk geprijsd biedt UltraFlex Duo een oplossing voor hygiënisch veilige reinigingsresultaten voor iedereen binnen de zorg.

Het dubbelzijdige UltraFlex Duo Mop Frame is een belangrijke sleutel in het hygiënisch reinigingsproces dankzij de “handsfree” manipulatie bij het aanbrengen en verwijderen van de mop.

Het proces is eenvoudig en zo goed als vanzelfsprekend: trek aan de clip om het frame te openen en schuif het frame moeiteloos onder de bevestigingsbanden van de mop. Om te sluiten drukt u gewoon op beide zijden tot u een klik hoort en u bent klaar om te moppen.

Hygiënisch 'handsfree' verwijderen van gebruikte mop zonder contact is net zo eenvoudig: houd het frame boven de waszak en trek aan de clip om het frame te openen en de mop te verwijderen.

En omdat het frame dubbelzijdig is, kan de mop aan beide zijden worden gebruikt, wat zowel de hygiëne als de snelheid van het schoonmaken ten goede komt.

Bijvoorbeeld in een patiëntenkamer in een ziekenhuis kan de ene kant de patiëntenkamer reinigen en de andere kant de bijbehorende sanitaire ruimte. Of in grotere ruimten kunt u tot 40m2 per mop schoonmaken voordat u moet wisselen. Dat is dubbel zoveel in vergelijking met een enkelzijdige mop.

 

Productvoordelen

  • 40cm breedte
  • Eenvoudige mopbevestiging op de vloer
  • Verlossingshaak voor het touchless verwijderen van de mop in de waszak
  • Dubbelzijdig voor het hygiënisch en efficiënt reinigen van alle type vloeroppervlakken tot 40m²

Meer informatie 

Neem nu contact met ons op voor hulp en advies en beslis of het UltraFlex Duo systeem de juiste keuze is voor uw schoonmaakactiviteiten.

 

Omschrijving Formaat Art. num. doos Pak/doos Art. num. pak Stuk/pak
UltraFlex Duo Mop Frame 40 x 12 168197 10 168198 1

Vragen?

Contact