UltraFlex Duo Mop Frame

Dubbelzijdig mopframe, “handsfree” in gebruik

UltraFlex Duo is een dubbelzijdig mopsysteem voor het snel, hygiënisch schoon en flexibel reinigen van vloeroppervlakken binnen de zorg. Aantrekkelijk geprijsd biedt UltraFlex Duo een oplossing voor hygiënisch veilige reinigingsresultaten voor iedereen binnen de zorg.

Het dubbelzijdige UltraFlex Duo Mop Frame is een belangrijke sleutel in het hygiënisch reinigingsproces dankzij de “handsfree” manipulatie bij het aanbrengen en verwijderen van de mop.

Het proces is eenvoudig en zo goed als vanzelfsprekend: trek aan de clip om het frame te openen en schuif het frame moeiteloos onder de bevestigingsbanden van de mop. Om te sluiten drukt u gewoon op beide zijden tot u een klik hoort en u bent klaar om te moppen.

Hygiënisch 'handsfree' verwijderen van gebruikte mop zonder contact is net zo eenvoudig: houd het frame boven de waszak en trek aan de clip om het frame te openen en de mop te verwijderen.

En omdat het frame dubbelzijdig is, kan de mop aan beide zijden worden gebruikt, wat zowel de hygiëne als de snelheid van het schoonmaken ten goede komt.

Bijvoorbeeld in een patiëntenkamer in een ziekenhuis kan de ene kant de patiëntenkamer reinigen en de andere kant de bijbehorende sanitaire ruimte. Of in grotere ruimten kunt u tot 40m2 per mop schoonmaken voordat u moet wisselen. Dat is dubbel zoveel in vergelijking met een enkelzijdige mop.

 

Vragen?

Contact