VP_Sus_plastica_1920x550.jpg

Topkwaliteit van hergebruikt kunststof

Sustainability_Plastica_icon_305x305.jpg

Het besparen van nieuwe kunststoffen door gebruik te maken van gebruikte kunststoffen is een significante bijdrage op onze weg naar een circulaire economie.

Vileda Professional werkt samen met organisaties, zoals IIP Srl (Istituto Italiano dei Plastici Srl), die gemachtigd zijn om een product dat aan alle eisen voldoet te certificeren met het "Plastica Seconda Vita" ecolabel. Producten met het PSV ecolabel voldoen aan de vereisten van de milieucertificeringsverordening "Plastica Seconda Vita" Ed. 1 rev. 3 del 09/2018.

Producten die (deels) gemaakt zijn van gerecyclede materialen voldoen natuurlijk ook aan de hoge productkwaliteit die u van Vileda Professional verwacht. Er zijn geen verschillen in functionaliteit, duurzaamheid en werking in vergelijking met componenten die gemaakt zijn van nieuwe kunststof grondstoffen.

Wij adviseren het gebruik van onze de emmers, boxen en schalen voorzien van het Plastica Seconda Vita ecolabel. Daarmee draagt u bij aan een circulaire economie.

Sustainability_origo2_1280x720.jpg

De zwarte boxen, emmers en schalen worden niet alleen gewaardeerd door onze gebruikers omdat ze een ecologische impact hebben. Maar ook omdat ze bijdragen aan de unieke uitstraling van onz premium Origo 2 materiaalwagen assortiment. 

Maak kennis met onze Plastica Seconda Vita bekroonde materiaalwagen onderdelen: