VP_Sus_swan_1920x550.jpg

Ecologisch vriendelijke moppen en doeken voldoen aan het Nordic Swan Ecolabel

Een vooraanstaand ecolabel

Lifecycle illustrates the impact of sustainable cleaning solutions on the sustainability cycle.

Het Nordic Swan Ecolabel is ontstaan om de milieu-impact van productie en consumptie van goederen te verminderen en helpt om vanuit milieuoogpunt de beste goederen en diensten te kiezen.

Vileda microvezel schoonmaakproducten behoren tot de beste in hun klasse voor wat betreft milieuprofiel. De hele levenscyclus, inclusief materiaalkeuze, productieprocessen, verpakking, de productkwaliteit en de productprestaties zijn in de beoordeling meegenomen. Naast ecologische aspecten zijn de microvezelproducten uitvoerig getest op hun functionaliteit zoals onder andere verwijdering van vuil en micro-organismen, absorptievermogen, krasvrijheid, vormvast wassen en drogen.

Vileda Professional producten die het Nordic Swan ecolabel hebben gekregen voldoen in alle relevante fasen van hun levenscyclus aan strenge eisen en helpen onze klanten minder chemicaliën, water, energie en andere hulpbronnen te gebruiken. Daardoor verl=agen ze de impact voor het milieu en hebben daarmee een significant voordeel ten opzichte van alternatieve producten.

Elk Vileda Professional product dat het Nordic Swan ecolabel draagt

A swan logo on a green background symbolises eco-friendly mops and other sustainable cleaning products.

Elk Vileda Professional product dat het Nordic Swan ecolabel draagt

  • heeft uitstekende microvezel reinigingsprestaties en maakt een efficiënte reiniging mogelijk, zelfs als er minder of geen detergenten worden gebruikt
  • wordt gekenmerkt door een lange levensduur en garandeert lage gebruikskosten
  • tast de oppervlakken waarop ze worden gebruikt niet aan
  • is veilig voor de gebruiker en het milieu
  • voldoet aan alle strenge eisen inzake gevaarlijke stoffen, zowel in het product als productieproces

Maak kennis met onze duurzame moppen en andere producten voorzien van het Nordic Swan ecolabel:

Al onze milieuvriendelijke moppen en ons hele assortiment duurzame schoonmaakproducten dragen het Nordic Swan Ecolabel om onze klanten te helpen kiezen voor goederen en diensten die bijdragen aan een beter milieu. Duurzaam, milieuvriendelijk en gemakkelijk in gebruik, vind uw perfecte Vileda Professional schoonmaakproduct.